Kaelarihm koos jalutusrihmaga

SKU
MW-X2551

Golden Chain Bondage Collar on BDSM-i toode, mis on loodud seksuaalse naudingu pakkumiseks, rõhutades domineerimist ja alistumist. See koosneb kunstnahast kaelarihmast, millel on kuldsed kettid ja erinevad kohandused.

Kasutusotstarve:

Alistumine ja domineerimine: krae saab kinnitada partneri kaela, et näidata alistumist või domineerimist. See võib olla osa BDSM-mängust ja rollimängust.

Köitmine: Krae külge kinnitatud ketti saab kasutada sidumiseks või suunamiseks. Sidudes ketti näiteks voodipeatsi või mõne muu fikseeritud eseme külge, saad piirata oma partneri liikumisvõimet ja tõsta erutust.

Visuaalne element: Golden Chain Bondage Collar on ka visuaalselt atraktiivne. Kaelus rõhutab kaela ja ketid loovad erootilise ilme. See võib toimida osana seksuaalsest eelmängust või rollimängust.

Juhised:

Reguleerige krae reguleerimisrihmade abil sobiva suuruse ja tihedusega.

Asetage kaelarihm oma partneri kaela, olge ettevaatlik, et see ei muutuks liiga pingul või ebamugavaks.

Keti saate kasutada sidumiseks või juhtimiseks vastavalt oma soovile. Veenduge, et kett on kindlalt kinnitatud ja sobiva pikkusega.

Enne kasutamist veenduge, et mõlemad pooled on teadlikud kasutamisega seotud piirangutest, ohutust viipekeelest ja ohutusjuhistest.

Oluline on, et BDSM-mängus või mistahes erootilise toote kasutamisel järgitaks mõlema poole nõusolekut, toimuks selge suhtlemine ning austus üksteise piiride ja ohutuse vastu.

Soodushind 24,43 € Tavahind 34,90 €
Laos

Materjal: kunstnahk

Pikkus: 32-40 cm

Laius: 4,5 cm

Kett: 80 cm

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
VärvMust/punane
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Kaelarihm koos jalutusrihmaga
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet