Klassikaline värviline dildo

SKU
MV-X4225

Kogege sensuaalset avastamist koos Through Train Jelly Dildoga Nautige intiimset naudingut Through Train Jelly Dildoga – mitmekülgse mänguasjaga, mis on loodud teie täiskasvanute kogemustele põnevust ja rõõmu lisama. See kehasõbralikust PVC-materjalist valmistatud dildo pakub turvalist ja mugavat teekonda avastama.

  • Üksi või partneriga mängimine: olenemata sellest, kas lendate üksinda või uurite koos partneriga, on Through Train Jelly Dildo ideaalne teie intiimsete hetkede täiustamiseks. Kasutage seda eneseavastamiseks või lisage põnevust paaride mängudesse.
  • Temperatuurimäng: avastage uusi aistinguid temperatuurimänguga, soojendades või jahutades dildot enne kasutamist. Katsetage erinevate temperatuuridega, et lisada oma kogemusele põnevaid aistinguid.
  • Fantaasia täitumine: laske oma fantaasiatel ellu tulla, kaasates dildo rollimängu stsenaariumidesse või uurides koos uusi fantaasiaid. See on mitmekülgne vahend kire ja loovuse sütitamiseks magamistoas.
  • Rakmete ühilduvus: rakmetega ühilduv dildo avab võimalused rihmaga mängimiseks, võimaldades partneritel uurida läbitungivat ja läbitungimatut mängu uutel ja põnevatel viisidel.
  • Analstimulatsioon: avastage anaalse naudingu valdkondi. Alustage väiksemate suuruste ja rohke libestiga, et saada mugav ja nauditav kogemuse.
  • Kohandatav kogemus: saadaolevate suuruste valikuga saate kohandada oma kogemust vastavalt oma eelistustele ja mugavustasemele. Alustage väikesest ja liikuge suuremate suurusteni, et saada täisväärtuslikum tunne.

Täiustage oma sensuaalset avastamist ja lisage oma suhetele sädet Through Train Jelly Dildoga. Olenemata sellest, kas otsite uusi sensatsioone või sütitate oma suhtes uuesti kirge, rahuldab see dildo kindlasti teie soovid.

10,43 € Tavahind 14,90 €
Laos

Mõned ideed Trough Train Jelly Dildo kasutamiseks:

1. Üksikuurimine: leidke aega, et avastada oma naudingutsoone koos seadmega Läbi Train Jelly Dildo. Katsetage erinevate suuruste ja tekstuuridega, et leida, mida tunneb end sinu jaoks kõige paremini.
2. Paaride mängimine: kaasake dildo oma intiimsetesse hetkedesse partneriga. Olgu selleks siis eelmäng, vastastikune stimulatsioon või rollimängustsenaariumidesse kaasamine, dildo võib teie jagatud kogemustele põnevust ja vaheldust lisada.
3. Temperatuuri mängimine: katsetage temperatuuri aistinguid soojendades või jahutades dildot enne kasutamist. Kastke see mõneks minutiks sooja vette, et lisada rahustav toime soojust või asetage see külmkappi või jääveega kaussi, et tekitada jaheda põnevust.
4. Sensoorne stimulatsioon: kasutage dildot erinevate erogeensete tsoonide uurimiseks keha, mitte ainult suguelundid. Katsetage õrnade löökide ja õrritavate puudutustega tõstab tundlikkust ja erutust.
5. Rakmete ühilduvus: soovi korral kasutage dildot koos sobivate rihmadega. mängus. See avab võimaluste maailma nii läbitungivatele kui ka mitte- läbitungiv mäng partnerite vahel.
6. Fantaasia täitumine: laske oma kujutlusvõimel lennata ja lisage dildo rollimängustsenaariumid või fantaasia täitumine. Olgu selleks siis konkreetse soovi täitmine või koos uut fantaasiat uurides võib dildo aidata teie fantaasiad ellu viia.
7. Analstimulatsioon: uurige dildoga anaalset naudingut ja stimulatsiooni. Alusta sellest väiksemad suurused ja rohke määrdeaine mugavaks ja nauditavaks kogemuseks.
8. Kohandatav kogemus: erinevate suurustega saate kohandada oma kogemus, mis põhineb teie eelistustel ja mugavustasemel. Alusta väiksemast suurusest, kui olete dildode kasutamises uus või otsite järk-järgult suuremaid suurusi täitmise tunne.
Ärge unustage kaasamisel eelistada suhtlust, nõusolekut ja vastastikust naudingut
Through Train Jelly Dildo teie intiimseks mänguks.

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Klassikaline värviline dildo
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet