Feromoonilõhn Sensfeel meestele 10ml

SKU
98664

Orgie tutvustab oma feromoonide afrodisiaakumi tualettvett, mis on koostatud loodusliku toimeainega Sensfeel For Him, mis suurendab meessuguferomoonide tootmist.
Julge õhkuda sensuaalsust ja mehelikkust. Lõhn, milles on tsitruseliste energiat, lilledega pipra eksootilisust ja puidu tugevust koos loodusliku Sensfeel for Him toimeainega, mis võib suurendada meessuguferomooni androstadienooni tootmist.
Seksferomoon on keha poolt toodetud lõhnatute märkamatute ainete kogum, mis vabanedes soodustavad sama liigi isendite vahelist külgetõmbekeemiat. Meestel on meessoost feromoon androstadienoon.

19,90 €
Laos

Sensfeel Man Orgie tualettvesi sisaldab Sensfeel for Him – looduslikku toimeainet, mis suurendab meeste atraktiivsust kahe komponendi – forskoliini (Coleus forskohlii) ja theaflaviinide (Camellia sinensis) samaaegse toime kaudu, mis suurendavad androstadienooni tootmist. Aroom kannab endas tsitrusviljade energiat, lilledega pipra eksootilisust ja puidu jõudu.See aroom kehastab mehelikkust ja atraktiivsust.

Lisainfo
BrändOrgie
SobivusMeestele
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Feromoonilõhn Sensfeel meestele 10ml
Rohkem Orgie toodet