Feromoonparfüüm Matchmaker Naistele 30 ml

SKU
93901

Esitleme teile Matchmaker Pheromone Parfum For Her 30ml, ainulaadset aroomi, loodud teie ainulaadse võlu esiletõstmiseks. 

Avastage selle maagilise aroomi esimesed noodid, kus kohtuvad tsitruse värskus ja greibi erksus. Need ülemised noodid äratavad tunded ja loovad eredaid muljeid. 
Liikuge selle luksusliku parfüümi südamesse, kus õitseb lummatud jasmiini aroom, tasakaalustatud mustsõstra magususe ja liilia õrnusega. Need noodid rõhutavad teie naiselikkust ja annavad aroomile salapära. 
Selle parfüümi põhinoodid - vanill, merevaik ja muskus - lõpetavad lõplikult teie ainulaadse aroomimeloodia. Vanillimagusus, merevaigu soojus ja ahvatlev muskus ümbritsevad teid salapärase ja seksuaalse energiaga. 

Innovatiivse koostise tõttu sisaldab Matchmaker Pheromone Parfum For Her 30ml feromoone, mis võivad tugevdada teie loomulikku võlu ja ahvatlevust. Te olete vastupandamatu ja unustamatu kõigile ümbritsevatele. 
See parfüüm sobib ideaalselt erilisteks hetkedeks ja romantilisteks kohtumisteks. Looge aroomi salapärane jälje, mis jätaks unustamatud muljed. 

54,90 €
Laos

Brändist
MATCHMAKER EYE OF LOVE. Valmistuge sütitama oma kiret Eye of Love'iga! See rahvusvaheline bränd levitab kiiresti armastust üle maailma meie kodubaasist päikesepaistelises San Diegos, Californias. Feromoonide kollektsioon on loodud selleks, et aidata inimestel ligi meelitada soovitud partnerit igas olukorras ning anda teile armumängus täiendav eelis. Eye of Love'i feromoonparfüümid on ideaalne valik neile, kes soovivad lisada oma ellu natuke erilist. Lõhnad on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et täiendada ja tugevdada juba meie kehas olemasolevate feromoonide loomulikku jõudu.

Peamised noodid: Tsitrusviljad - Greip
Südamenoodid: Jasmiin - Must sõstar - Liilia
Põhinoodid: Vanill - Amber - Muskus

Koostisosad:
Etanool, Aqua, Propaan-1,2-diool, Riitsinusõli, Estratetreenool, Ediinhape

Lisainfo
BrändEye of Love
Pakendi suurus1 tk
MaitseTsitrus
SobivusNaistele
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Feromoonparfüüm Matchmaker Naistele 30 ml