Sensfeel Meeste lõhnastatud juukse- ja kehapalsam 100 ml

SKU
OR-51829

Orgie maagiline eliksiir, mis muudab naha ja juuksed siidiks ning annab neile pidurdamatu magnetjõu, on nüüd saadaval ka meestele! Lisaks sisaldab palsam ka ainulaadset SENSFEEL tehnoloogiat, mis suurendab meeste OMA seksiferomooni androstadienooni tootmist.
Uuringud on kinnitanud, et tootmist suurendatakse 258%!
Eliksiir lisab nahale ja juustele siidisust, niisutab neid suurepäraselt ja kaitseb neid usaldusväärselt UV-kiirte eest.
Juukseotsad ärkavad taas ellu, kammimisprotsess muutub palju lihtsamaks, värv on väljendusrikkam ning läige on terve ja väga ilus.
Kompositsioon sisaldab forskoliini coleus forskolia juurtest ja teaflaviine musta tee lehtedest – just nende samaaegne toime ja koostoime annab sellise efekti.
Lisaks on palsamil suurepärane afrodisiaakumi aroom, mida seostatakse kire ja mehelikkusega. Bergamot tõstab enesekindlust, puidused noodid köidavad ja julgustavad kallistusi ja kombatavaid kontakte ning ahvatlev muskus erutab ja rõhutab mehe mehelikkust ja atraktiivsust.

34,95 €
Laos

Nahale: Kandke niiskele nahale kuni täieliku imendumiseni.
Juuste jaoks: kandke väike kogus toodet niisketele või kuivadele juustele. Ära loputa.

Koostisosad: vesi, parfüüm, propaandiool, argania spinosa tuumaõli, tsetearüülalkohol, kookosõli, glütseriin, glütserüülstearaattsitraat, sorbitaanstearaat, aaloe barbadensise lehemahl, tsüklopentasiloksaanlitaan, feen-, fenoksiid,/a C10-30 alküülakrülaat Ristpolümeer, dimetikonool, aminometüülpropanool, etüülheksüülglütseriin, dinaatrium edta, pentaerütritüültetra-di-t-butüülhüdroksühüdrotsinnamaat, limoneen, tsitronellool, coleus forskohlii juureekstrakt, linalool, kameelia sinensis, tsitsüül-bensoaat, bensaadi lehtede bensoaat. cid, Tokoferool

Lisainfo
BrändOrgie
SobivusMeestele
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Sensfeel Meeste lõhnastatud juukse- ja kehapalsam 100 ml
Rohkem Orgie toodet