Sensfeel naiste parfüüm feromoonidega 50 ml

SKU
OR-51751

Sensfeel for Her on looduslik toimeaine, mis suurendab naise füüsilist atraktiivsust kahe komponendi – valge jasmiini (Jasminum oficinale) ja jaanileiva (Ceratonia siliqua) koosmõjul ja samaaegsel toimel. Nad jäljendavad naissoost feromoonkopuliini, suurendades meeste testosterooni sünteesi. Uuring kinnitas, et suguhormooni testosterooni tootmine lähedalasuvatel meestel suureneb 82%!
Lisaks on parfüümil võrgutav afrodisiaakumilõhn, nagu Orgie kaubamärgi bestseller – The Secret 10 in 1 palsam kehale ja juustele.
Koostise aluseks on lummava merevaigu ja veetleva muskuse oivaline kombinatsioon, mis muudab lõhna peadpööritavaks ja joovastavaks. Silmuses kõlavad põnevad sandlipuu noodid, elegantne kannike ja üllas seedripuu, värvides aroomi rafineeritud toonides. Kompositsioon tabab kergesti puiduseid toone ja hämmastavaid mahlase roheluse ja jaheduse akorde, muutes lõhna tõeliseks värskuse ja kire sonaadiks.

41,90 €
Laost otsas

Koostisosad - alkohol, vesi, parfüüm, propaandiool, isopropüülalkohol, glütseriin, propüleenglükool, naatriumlaktaat, naatrium-Pca, limoneen, heksüültsinnamal, linalool, bensüülsalitsülaat, alfa-isometüülioon, kumariin, ja Fruitonia Exilicina Exiicina Fruitonia Exinicina , tsitronellool, fenetüülalkohol, tsitraal, kaprülüülglükool, hüdroksütsitronellaal, fruktoos, glütsiin, niatsiinamiid, uurea, naatriumbensoaat, inosito

Lisainfo
BrändOrgie
SobivusNaistele
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Sensfeel naiste parfüüm feromoonidega 50 ml
Rohkem Orgie toodet