Kaunis Cottelli Collection komplekt.

SKU
2213974

Ilus pesu, mis tundub kandes suurepärane!
Cottelli CURVESi rinnahoidja ja püksikud on valmistatud läbipaistmatust mustast materjalist, lillelise pitsiga kahes erinevas värvitoonis. Rinnahoidjal on dekoratiivsed venivad rihmad dekoltee piirkonnas ja kuldsed ringid. Venivaid rinnahoidja rihmasid saab reguleerida, et need sobiksid ideaalselt. Püksid paistavad silma nende vöökohani ulatuva vöörihma poolest, mis on valmistatud täielikult pitsist.

45,90 €
Laos

Avastage ülim segu mugavusest ja võlust Cottelli CURVES Plus Size aluspesukomplektiga. See peen rinnahoidja ja aluspükstega komplekt on valmistatud läbipaistmatust mustast materjalist, mida kaunistavad kahes erinevas värvitoonis lilleline pits. Rinnahoidjal on dekoratiivsed venitusrihmad üle dekoltee, mida täiustavad elegantsed kuldsed rõngad, mis lisavad rafineeritust ja stiili. Reguleeritavad rinnahoidja rihmad tagavad täiusliku istuvuse, sobides teie ainulaadse kujuga. Aluspüksid paistavad silma oma üleni pitsist valmistatud vöökohani ulatuva vööga, mis ei luba mitte ainult mugavust, vaid ka vapustavat visuaalset atraktiivsust. See komplekt on valmistatud 100% polüestrist ja pitsist, mis koosneb 90% polüamiidist ja 10% spandexist. See komplekt ühendab vastupidavuse õrna iluga, tagades, et tunnete end iga kandmisega suurepäraselt.

Omadused:

  • Luksuslik materjal: valmistatud kvaliteetsest polüestrist ja peenest pitsist mugavaks istumiseks.
  • Elegantne disain: dekoratiivsed venitusrihmad ja kuldsed rõngad, mis tagavad keeruka välimuse.
  • Lillelise pitsi detailid: kaunistatud kahes värvitoonis kauni lillepitsiga, mis annab suurepärase välimuse.
  • Reguleeritav sobivus: rinnahoidja rihmad, mis sobivad ideaalselt teie kehaga, suurendades mugavust ja tuge.

Vöökohani ulatuvad pitspüksid: pakuvad meelitavat ja mugavat istuvust, lisades komplekti võlu.

Hooldusjuhised: Masinpestav sarnaste värvidega külmas vees. Ärge kasutage valgendit. Kuivatage trummelkuivatus madalal või riputage kuivama, et säilitada kanga terviklikkus ja pitsidetailid.

Toote üksikasjad:

  • Materjal: 100% polüester; Pits: 90% polüamiid, 10% spandex
  • Pakend: tuleb ilusas pakendis, valmis kinkimiseks

Cottelli CURVES Plus Size aluspesukomplekt annab tunnistust oma kuju enesekindla omaksvõtmise ilust. Olenemata sellest, kas tegemist on erilise sündmuse või igapäevase luksusega, see komplekt tagab teile suurepärase välimuse ja enesetunde.

Lisainfo
BrändCottelli Collection
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Kaunis Cottelli Collection komplekt.
Rohkem Cottelli Collection toodet