COLT täispuhutav anaaldildo

SKU
13215

Kas olete valmis seda suureks võtma? Suurem on parem… ja COLT Hefty Probe täispuhutava tagumikupistikuga saate selle pistiku täis pumbata rahulolu ja naudingu järgmisele tasemele. Sellel pehmest täispuhutavast lateksist valmistatud sondil on kergesti pigistatav pirn ja kiirvabastusventiil, mis muudab naudingu nii lihtsaks kui ka haaravaks. Nii et kui soovite oma anaalmängu naudingut suurendada? Seejärel pakub COLT Hefty Probe täispuhutav tagumikupistik suurepärast võimalust selle käivitamiseks.

See latekssond, ftalaadivaba PVC pirn ja voolik ning ABS-i valmistatud kiirvabastusklapp muudavad teid nii turvaliseks kui küllastunud. Kui surve on liiga põnev, kasutage lihtsat vabastamist, et see pügala võrra alla võtta. Loo vinge täiskõhutunne, olenemata sellest, kas kasutad seda üksi või suurepäraseks soojenduseks anaalseks naudinguks. Tänu disainile, mis on loodud täielikult teie vajadusi silmas pidades, saate COLT Hefty Probe'iga täpselt sellise tunde ja naudingu, mida ihaldate.

Nii et olge valmis ja valmistuge kõige rahuldavamaks anaalseks kogemuseks. Pidage meeles, et maksimaalse naudingu saavutamiseks kasutage koos veepõhise libestiga. Lisaks hoidke enne ja pärast iga kasutuskorda puhtana seebi ja vee või mänguasjade puhastusvahendiga.

27,90 €
Laos

Pikkus: 16,5 cm
Läbimõõt: 5 cm
Materjal: Lateks

Lisainfo
BrändCalExotics
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:COLT täispuhutav anaaldildo
Rohkem CalExotics toodet