Ühine masturbeerimine

Ühine masturbeerimine
27. jaanuar 2022
Ühine masturbeerimine

Kogu oma elu oleme harjunud otsima 10 minutit, kus saame rahulikult üksinda olla ja naudingut endale pakkuda ja nüüd öeldakse meile, et peame oma kaaslase ees soolosessiooni tegema? Tõde on aga see, et vastastikune masturbeerimine võib olla kasulik nii teile kui ka teie suhtele.

Tahad teada, miks? Selleks ongi see blogi siin!

 

1. Vastastikune masturbeerimine

Vastastikune masturbeerimine on see, kui te ja teie partner masturbeerite samaaegselt.

See võib juhtuda siis, kui olete kõrvuti, kuid see ei pea alati nii olema.

Vastastikune masturbatsioon võib mängida rolli ka kaugsuhetes. Pole tähtis, kus te olete, kogu asja point on selles, et kõik osapooled masturbeerivad samal ajal.

 

2. Millised on eelised?


Vastastikusest masturbeerimisest on nii palju kasu. Üks suurimaid eeliseid on see, et see on põhimõtteliselt meistriklass selle kohta, kuidas su partnerile meeldib, kui teda puudutatakse. Te mõlemad saate esirea kohad, et demonstreerida, mis tõmbab teid käima!

Praktilisemast vaatenurgast on vastastikune masturbeerimine suurepärane, kui te mõlemad leiate end äkki erutatuna, kuid teil lihtsalt ei ole aega, et end täies mahus üksteisele avada, eelmängu teha ja siis vahekorda astuda. Mõtle sellele kui kähkuka kiirem versioon!

Vastastikune masturbeerimine sobib ideaalselt ka sisemise voyeuri jaoks. Kui mõte vaadata, kuidas su partner ennast naudib, ajab sind elevile, siis on see mängutüüp just sinule mõeldud, ilma et oleksid sellest enne teadnud!

On palju viise, kuidas saate hõlpsasti lisada vastastikuse masturbeerimise oma rutiini. Loe edasi, et alustada...

 

3. Valgus välja!

Teile võib meeldida valgustatid tuba kui olete tavalises vahekorras, kuid kui te tunnete end üksteise jälgimise suhtes ebakindlalt, proovige vastastikust masturbeerimist pimedas või väikese meeleoluvalgustuse all. 

Nii ei ole keegi tähelepanu all, jättes teile vabaduse lõõgastuda ja nautida hetke.

Võib-olla leiate, et see annab teile enesekindlust, et kõik paljastada!

 

4. Avage mänguasjade kast

Okei, sul ei pruugi olla sõna otseses mõttes seksmänguasjakasti, aga sa saad aru - on aeg oma lemmiklelud välja võtta!

Üks viis, kuidas teha oma debüüt vastastikuse masturbeerimise vallas palju lõbusamaks, on valida paarilisega seksmänguasjakomplekt. Sellise komplektiga nagu Ulakas Fantaasia, on olukord kindlasti kergendatud ja samas ka põnevust täis.

 

5. Filmiõhtu


Filmiõhtu all mõtleme "täiskasvanute filmiõhtut". Porno vaatamine annab teile mõlemale ühise fookuse. See võtab tähelepanu maha sellest, mida te allapoole teete, ja suunab selle sellele, mida näitlejad ekraanil teevad, nii et te ei tunne end haavatavana.

Leidke žanr, mis teile mõlemale meeldib, ja laske enesearmastusel alata!

Kõige olulisem samm vastastikuse masturbeerimise nautimiseks on jätta igasugune surve ukse taha ilma ootusteta. Ära tee orgasmi saamist lõppeesmärgiks - suhtu sellesse kui võimalusse oma partneri keha paremini mõista.