Kas orgasmid teevad meid terveks?

Kas orgasmid teevad meid terveks?
6. oktoober 2021
Kas orgasmid teevad meid terveks?

9 orgasmi üllatavat mõju meie tervisele

Orgasmid reguleerivad teie tsüklit:

See aitab hoida asjad seal allpool tiptop kujul. Uuringud on näidanud, et naistel, kes saavad kord nädalas orgasmi, on tõenäolisem, et nende menstruatsioonitsükkel on 26-33 päeva tagant korrapärane kui neil, kes seksivad vähem või ebakorrapärasemalt.

 

Orgasmid on teie südamele kasulikud:

Orgasmid vähendavad sinu kortisoolitaset. See on üks tervislikumaid asju, mida saate enda jaoks teha. Kõrgenenud kortisoolitaset, stressihormoon, on seostatud kõigega alates immuunsuse allasurumisest kuni südamehaigusteni.

 

Orgasmid suurendavad intiimsust:

Ka selle eest võite tänada oksütotsiini. Pärast orgasmi tõuseb see hormoon hüppeliselt, süvendades teie sidet inimesega, kes teile just O andis. Ja kui see inimene, kes teile just O andis, olete teie ise, seda parem!

 

Orgasmid teevad teid ilusamaks:

Inimese kasvuhormoon, mis vabaneb orgasmi ajal (kes teadis?), stimuleerib ka kollageeni ja võib isegi muuta teie naha elastsemaks. A-Rodil on tõepoolest suurepärane jume.

 

Orgasmid hoiavad teid vormis - seal, kus see on oluline:

Kui teil on orgasm, tõmbuvad ja vabanevad teie vaagnapiirkonna lihased kokku ja lahku, toniseerides vaagnapõhja. Ja nagu kõik Hotlipsi naised teavad, on vaagnapõhi oluline kõige jaoks alates põhitugevusest kuni põie kontrollimiseni.

 

Orgasmid teevad teid targemaks:

Orgasmid suurendavad verevoolu kõikidesse aju osadesse, samas kui enamik elutegevusi suurendavad verevoolu ainult teatud ajupiirkondadesse. Teadlased avastasid selle, lastes naistel masturbeerida magnetresonantstomograafiaaparaadis.

 

Orgasmid on valuvaigistid:

Tylenol on otsas? Võtke välja oma usaldusväärne vibraator. Orgasmijärgne oksütotsiin ja endorfiini tõus võib valu leevendada. Ja mõned uuringud on leidnud, et isegi seksist mõtlemine võib valu leevendada. Kindlasti tasub proovida...

 

Orgasmid panevad ennast hästi tundma:

Okei, sa ilmselt teadsid seda, kuid tundus vale jätta mainimata. Kogu liigi paljunemine tuleb sellest, et orgasmid on uskumatult mõnusad. 

 

Ärge unustage elu nautida ja niimoodi terved püsida! ♥