Viis asja, mida peaks seksi ajal ütlema, et muuta voodielule vürtsi

Viis asja, mida peaks seksi ajal ütlema, et muuta voodielule vürtsi
21. märts 2022
Viis asja, mida peaks seksi ajal ütlema, et muuta voodielule vürtsi

Seksist rääkimine võib tunduda üsna ebaloomulik, eriti kui sa ei ole seda pikka aega teinud, kuid hea uudis on see, et seda saab õppida. Tee märkmeid, kuid ära võta neid magamistuppa kaasa - ka see on keelatud.

1. "Sa oled nii hea"

Ükskõik, mida te ka ei teeks, kellegagi intiimne olemine ja talle ütlemine, kui hea tunde ta sulle tekitab, võib teid teineteisele lähemale tuua ja tema enesekindlust suurendada. Erinevalt ilmselgetest põhjustest "sa oled jama" ütlemisest eemale hoidmine on see kõigile kasulik. 

woman in pink brassiere lying on bed

2. "Ma tahan, et sul tuleks"

Teadmine, et inimene, kellega sa magad, tahab veenduda, et sul on hea meel ja et ta seab sinu naudingut esikohale, võib olla väga meeldiv. Andjana võib ka sulle kui olukorra üle kontrolli võtmine ning võimu ja rahulolu tundmine anda sulle samuti hoogu.

Ole ettevaatlik, et sa ei ütleks midagi sellist liiga vara või enne, kui nad on täielikult lõdvestunud, sest see võib panna su armastaja tundma survet, et ta jõuaks finišisse, selle asemel, et nautida sõitu.

Pane tähele: on SUUR erinevus sõnade "ma tahan,et sul tuleks" ja "kas sa hakkad tulema?" vahel. Esimene on nagu meeskonnakaaslane, kes tahab aidata sul värava lüüa väljakul, ja viimane võib mõjuda kui "kas sa saaksid kiirustada ja tulla, et me saaksime selle lõpetada".

woman sitting on side of bed

3. "Ma tahan sind"

Olete kunagi veetnud nii palju aega, et valmistuda madratsimambo tantsimiseks (st suudlemine, puudutamine, eelmäng või isegi lihtsalt sellest rääkimine oma armukesega), et olete praktiliselt hingetuks jäänud eelseisvaks vahekorraks? See on teie rida selle stsenaariumi jaoks.

See mitte ainult ei pane teda tundma, et teda tahetakse, vaid annab talle teada, et sa võid olla valmis edasi liikuma millegi teistsuguse või intensiivsema juurde. Kui sa mõtlesid, kas eelmänguks avatud olemine loetakse nõusolekuks, siis see ei loe, kuid küsimus "kas me proovime seda?" või "kas ma võin teha sinuga xxx?" kindlasti loeb.

woman with black floral tattoo on her back

4. "Mida sa soovid, et ma su kehale teeksin?"

Kui sa ei ole kindel, mida su partner armastab - kas sa oled just hakanud temaga armatsema või tahad rohkem teada saada, kuidas teda rahuldada -, on parim viis seda teada saada, kui küsid. Eelnevalt ja väljaspool magamistuba on alati ideaalne koht alustamiseks, kuid kui te olete hetkes, siis "mida sa tahad, et ma sinuga teeksin?" on täiesti piisav.

Kui nad teavad, mida nad tahavad, ütlevad nad sulle üsna tõenäoliselt, aga kui nad ei tea, siis liigu edasi ja tee edasi seda, mida sa parasjagu teed. See võib olla esimene kord, kui keegi seda neilt kunagi küsib, ja nad vajavad mõtlemisaega või nad võivad lihtsalt tõeliselt vajada juhiseid. "Ma ei tea, mida sa tahad teha?" ütlemine edasi-tagasi, kui olete keset mängu, võib olla tohutu meeleolu tapja magamistoas.

5. "Täpselt sealt, see on õige koht"

Kui olete varem seksinud, siis (loodetavasti) tunnete seda hetke, kui teie partner lihvib oma puusasid just õiges suunas või kui tema sõrmed on leidnud teie kehal just selle õige koha, kus see tundub ah-may-zing. Kahjuks ta ei tea, et ta on selle väikese naudingu punkti leidnud, kui sa seda ei ütle või ei näita (nad ei ole ju mõttelugejad).

Mõned parimad seksuaalkogemused võivad olla siis, kui te koos aeglaselt üksteise keha uurite ja saate oma partnerile kannatlikult näidata, mis teile meeldib. Mõtle "mulle meeldib see nii, las ma näitan sulle", mitte "siin, las ma teen seda ise".

Mõned laused veel: 

"Oh jaa!"

"Ma tulen!"

"See on nii seksikas, kui sa tuled"

"Ma olen nii märg/kõva"

"Sa oled hetkel nii seksikas"