Kui palju seksi on piisav?

Kui palju seksi on piisav?
18. september 2021
Kui palju seksi on piisav?
Romantilistes komöödiafilmides on paarid, kelle suhtes on palju seksi õnnelikud ja need paarid, kes seksivad vähem - neid peetakse tavaliselt igavateks, õnnetuteks ja oma eluga täbar seisus olevateks. Kuid kui tõene on see arusaam filmidest?
 
Tavaliselt avades selliseid artikkleid ootame me täpset arvu ja võtame endale eesmärgi nüüd 50 korda nädalas seksida, kuid tegelikult pole see realistlik ja ainuõige on kuulata oma keha. Võib juhtuda, et teie keha ütleb neli korda nädalas ja kaaslase oma vaid korra kahe nädala jooksul, sellisel juhul on vaja leida kompromiss. Kuulake oma kaaslase keha ja küsige, et mis teda erutab.
 
Tihti võib olla, et peale tööd vaadates oma väsinud kaaslast lebamas tuimalt voodis ei tõmba just käima, ületage ennast ja üllatage oma kaaslast tegevustega, mis teda erutavad ja nii võite leida enda ideaalse NUMBRI nädalas, mis sobib teile mõlemale.
 
Tervishoiuspetsialistid statistiliselt on öelnud, et tervislik oleks seksida vähemalt üks kord nädalas. Sinna kõrvale nad toovad põhjenduses selle heast mõjust tervisele. Näiteks vereringe- ja südame-veresoonkonna kasu, stressi leevendamist ja heaolutunde hormooni vabanemist, mis võib parandada tuju ja ennetada depressiooni. Samuti on täheldatud mõju naiste mälu parandamisele.
 
Seksi hulka mõjutavad mitmed tegurid ja see varieerub sageli. Seksi hulk võib varieeruda sõltuvalt vanusest, eluolukorrast, suhte pikkusest ja leibkonna suurusest. Üksikisikuna võib seksi hulk ulatuda nullist sajani või kui uus suhe areneb, võib seksi hulk olla vapustav, kuid aja jooksul võib tempo aeglustuda. Intiimsust saab näidata ka muul viisil kui armatsemise teel, mis muudab seksi kõigile rahuldust pakkuvamaks.
 
Seksi õige hulk on see, mis tundub igale inimesele õige - seksida või mitte seksida on igaühe isiklik küsimus. Kõige parem on mitte kiinduda liigselt konkreetsesse numbrisse, vaid lasta asjadel toimuda iseenesest.