Kuidas panna mees endasse sügavalt armuma?

Kuidas panna mees endasse sügavalt armuma?
18. september 2021
Kuidas panna mees endasse sügavalt armuma?
Kas sa tahad, et mees sinusse igaveseks armuks? Võib-olla esitad selle küsimuse, sest sulle meeldib üks mees väga ja sa ootad, et ta tunneks sinu vastu sama VÕI...
 
ta on sinu unistuste mees ja sa jumaldad teda. Sa tahad teda kohe enda kõrvale, kuid kahjuks ei ole teda veel olemas, ta eksisteerib ainult sinu peas. Oled valmis tegema kõik, et ta sind taga ajaks, sulle meeldiks ja sinusse hullult armuks - aga see tundub tohutu ettevõtmine.
 
Selles artiklis saate teada mõned põhilised (ja mitte nii põhilised) asjad, mida saate teha, et meelitada meest ja panna teda sinusse armuma.
 
1. Ärge kaotage lootust
Kui tahad, et mees sinusse armuks, pead sa alati olema lootusrikas. Lootuse kaotamine võib olla haigus mitte ainult siis, kui püüame võita mehe südant, vaid ka kõigis asjades, mida me oma igapäevaelus teeme. Looda parimat, kuid ära kaota reaalsust silmist.
 
Mehe armastuse tagaajamisel on oluline olla lootusrikas ja jääda positiivseks. (Me kõik paistame atraktiivsemad ja ahvatlevamad, kui kiirgame head, positiivset vibratsiooni). Tal on tunded nagu sinulgi ja keegi meist ei saa oma südameid tegelikult kontrollida!
 
2. Ole sina ise
Ole sina ise, kui üritad meest sinusse armuma panna. Isiksuse ja iseloomu puhul on oluline olla sina ise, mitte keegi teine. Sa võid hoida fassaadi püsti mõned nädalad, kuud või isegi aastad. Kuid varem või hiljem tüdined sa oma tõelise isiksuse varjamisest ja ta tüdineb sellest, et püüab aru saada, kes sa tegelikult oled, mis sulle tegelikult meeldib ja millal sa tegelikult siiralt oled.
 
Parim suhe on pikk suhe. Kui mees sinusse hullult armub, tahad, et see armastus kestaks, seega ole kohe alguses sina ise.
 
3. Ole teadlik oma välimusest
Ära lase oma välimusel end alt vedada. Sinu välimus võib panna sind võitma või kaotama, kui tegemist on kohtinguga. Et mehele meeldida ja panna teda sinust huvituma, peaksid olema esinduslik. Ole teadlik sellest, mida sa kannad, kas su juuksed on puhtad ja kas sa oled sobivalt riietatud.
 
Loomulikult tahad seksikas välja näha, et mees sinusse armuda saaks, kuid seksikaunistus ei tähenda tingimata lühikesi seelikuid palju dekolteed.
 
Anna endast parima, et näeksid välja nii hästi kui võimalik, ükskõik kuhu sa ka ei läheksid. Sa ei tea kunagi, millal sa võid ootamatult oma unistuste mehele otsa sattuda, olgu see siis see, keda sa aktiivselt taga ajad või mitte!
 
4. Kuula, ära lihtsalt räägi!
Kui tahad mehele meeldida on oluline, et sa kuulaksid. Ära lihtsalt räägi. Kui sa pingelises olukorras lakkamatult lobised, siis leia mõni muu viis, kuidas oma närvidega toime tulla.
 
Paljud tüdrukud teevad selle vea, et räägivad rohkem kui kuulavad, kui nad on potentsiaalse meessoost partneri läheduses. Tüdrukud ei ole muidugi ainsad. Paljud mehed teevad sama. Kuid see on suur viga, mis võib sulle kergesti unistuste mehe saamise maksma minna.
 
Isegi mehel, kes üldiselt ei ole jutukas, on kindlasti midagi öelda. Kõigile meeldib, kui neid "kuulatakse". Kui sa räägid ja räägid kogu aeg, andmata talle võimalust end väljendada, siis on tõenäoline, et ta pettub. Kui teete talle raskeks sõna sekka öelda, võib see vähendada teie võimalusi, et ta sinusse armub.
 
 
5. Näita enesekindlust
Kui sa meeldid endale, on lihtne ka talle meeldida. Ole kindel, et oled väärt, et sind armastatakse!
 
Ilma enesekindluseta on oht, et jääte tagaplaanile. Üheskoos lõbutsemine on suurepärane viis suhete edendamiseks ja enesekindluse loomiseks.
 
6. Naerata ja naera
Meestele meeldivad üldiselt huumorimeelega tüdrukud, kes suudavad end hästi tunda. Räägi talle meeldivaid lugusid ja ära karda naerda. Ära unusta, et sa ei läheks üle piiri ja ei näeks välja nagu koomik. On tore, kui partner on nauditav ja väljapeetud, kuid väga vähestele inimestele meeldib mõte elada koos koomikuga.
 
7. Sa pead andma, mitte ainult võtma
Sa pead andma, mitte ainult võtma, et suurendada oma võimalusi, et ta sinusse armub. Mees suudab kergesti eristada tüdrukut, kes tahab temalt midagi, ja sellist, kes hoolib temast.
 
Kindlasti on tüdrukuid, kes on ainult raha taga (golddiggers). Erista ennast tüüpilisest kullaotsijast ja lase tal näha, et oled temast huvitatud tema armastuse, mitte raha või muu materiaalse asja pärast.
 
8. Lase tal teha lisapingutusi
Las ta paneb ka natuke lisapingutusi mängu. Kui sa jätkad mehe tagaajamist kuude kaupa, samal ajal kui ta jätkab oma tegevust, siis tõenäoliselt peetakse sind meeleheitlikuks naiseks. Tema jaoks alati kättesaadav olemine ei ole tegelikult hea. Ära lase tal igavleda.
 
Selle asemel lubage tal teie suunas lähenemisi teha. Paljud mehed naudivad "tagaajamise" põnevust. Püüa tema pilk ja tähelepanu ning lase tal siis veidi tööd teha, et sind enda poole võita. Lase tal märgata, kui väga ta sinust puudust tunneb, kui sind ei ole. Niipea, kui ta kahtlustab, et on sinusse armunud, teeb ta kindlasti midagi, et sind saada.