Kuidas saavutas Hot Lipsi libesti NR1Lube SEB kasvuprogrammis teise koha?

Kuidas saavutas Hot Lipsi libesti NR1Lube SEB kasvuprogrammis teise koha?
3. detsember 2022
Kuidas saavutas Hot Lipsi libesti NR1Lube SEB kasvuprogrammis teise koha?

Hot Lips on sekspoodide kett Eestis ja Soomes. Hot Lips asutati enam kui 30 aastat tagasi ning kuigi kett ja bränd on tuntud algusest peale, on suurim kasvuspurt toimunud viimase kahe aasta jooksul.
Timo :
”Nägime SEB kasvuprogrammi reklaame kaks aastat enne, kui otsustasime sellega ise liituda.

Olime muidugi üleolevad ettevõtjad, kes arvasid, et teavad ja saavad kõigega ilma selleta hakkama. Üllatus oli aga suur, kui juba esimesel koolitusel ütles Alar Kolks, et alla viiemiljonilise käibega ettevõtteid tegelikult ei arvestata. Need ei ole ärid, vaid pigem hobid.

See pani ka meil vere käima, sest viiemiljonilisest käibest oli ikka päris suur osa puudu.”

SEB kasvuprogramm on mõeldud ettevõtetele, kes soovivad arendada toodet või teenust, millel on reaalne võimalus maailmaturule jõuda.



Lõpuks valisime välja oma enimmüüdud toote ehk vee baasil libesti ning hakkasime mõtlema, et miks seda ei võiks rohkem ja suuremal hulgal klientidele müüa.

Leidsime ja kaardistasime klientide probleemid ning selle tulemusena sündis neutraalne nimi NR1Lube ja selle neutraalne pakend, kokkuvõttes parimate omadustega libesti.

Hea libesti tunnused.

Libesti peab olema kergesti mahapestav, ohutu kasutada, sobima igat tüüpi seksiga ning olema piisavalt paks ja hea kvaliteediga, et sobida kasutamiseks ka kõigi seksleludega.
NR1Lube määrdeaine on täpselt selline.

Nüüd detsembris 2022, kui just eelmisel kuul saime SEB kasvuprogrammis teise koha, on see uus toode valmis. Tegime sellest korraga kaks erinevat versiooni ja ühe "travel size" suuruse, mis müüb hästi ja arvatavasti hakkab ka ühikutes kõige rohkem müüma.

SEB kasvuprogramm õpetas meid nägema seda "suurt pilti" või "kasvu mustrit" ning selle õpetussõnade järgi ehitasime T1 kaubanduskeskusesse ka maailma esimese sekspoe, kuhu on kaasatud kõik maailma suurimate tootjate kauplused.

Seda kutsutakse nüüd uue nime all Hot Lips Erootikamaailmaks.

Oleme tänulikud SEB pangale saadud tasuta koolituse eest.

Meie arvestuse järgi oleks see sama koolitus ja juhendamine vabaturult ostes maksnud 50 kuni 100 000 eurot, seega tasus kindlasti osaleda.

Tänud SEB kasvuprogrammile.

Timo ja Miha HC PRO AS