KUIDAS VALIDA ENDALE PARIM SEKSNUKK?

KUIDAS VALIDA ENDALE PARIM SEKSNUKK?
29. juuli 2022
KUIDAS VALIDA ENDALE PARIM SEKSNUKK?

Seksnukud võib jagada järgmistesse rühmadesse:

-Täispuhutavad seksnukud, millel on kas trükitud nägu või peal kujundus ja seega muidu täissuuruses ja kolme avaga. Need kolm ava on suu, tupp ja anaal. Need seksinukud täidavad järgmisi seksifantaasiaid, nagu seks võõra naisega, seks seksitähega, seks noormehe või teismelise tüdrukuga ja lõpuks ehk kõige populaarsem suurte rindadega seksnukk. Need seksnukud on siis saadaval erinevates asendites, lisaks sirgelt lamamisele, oma "koera stiilis" asendis või lahtiste jalgadega.

-Seksnukud, mis on muidu täispuhutavad, aga 3-D peaga ehk siis ehtne juuste ja lahtise suuga mannekeenipea, millel on siis tihedam tunnel kui odavaimatel täispuhutavatel seksnukkudel.

- Seksnukk, mille keha ja nägu ei vaja täispuhumist, kuid on kohe kasutusvalmis nagu Hot Lips Golden Dollsi seksinukud. Sellesse rühma kuuluvad seega seksinukud, kelle näod on ilusad ja loomulikud ning kelle juuksed näevad välja ja tunduvad täiesti autentsed. Suu on nagu kõige kallimad seksinukud ja ainus erinevus on keha. Need seksinukud koosnevad seksikast kahe auguga torsost ning tõelise välimuse ja tunnetusega peast koos juuste, ripsmete ja huultega.

- Parimad seksinukud on Hot Lips Golden Dolls seksnukud, mille sees on viimase põlvkonna alumiiniumkorpus, tänu millele saab seksnuku käed ja jalad keerata kõikidesse soovitud seksiasenditesse ning need mees- ja naissoost Nukke saab riietada kuni kingade või saabasteni ning panna need istuma näiteks söögilauale või diivanile. Nende seksnukkudega on kaasas küttekeha, mis teeb tupe seestpoolt tõeliselt soojaks.

 

 

Kuidas siis valida endale parim seksnukk?

Kui hind ja sobiv ruum piiravad valikut, siis õige valik on täispuhutav seksnukk. Ära aga vali otse kõige odavamat, vaid vaata pakkumist lähemalt ning leia endale seksikaim ja ihaldusväärseim seksnukk. Hinna poolest võib vahe olla vaid paar eurot.

Kui teil on hinna osas võimalus vabalt valida, aga hoiuruum pole eriti oluline, siis valige kas parim täispuhutav 3D näo ja peaga seksnukk. Kui vähegi hingerahu on, siis valikuks olgu luksusliku näo ja kolme avaga seksnukuke Hot Lips Golden Dolls. Seda pole vaja kahetseda.

Kui oled valmis oma pikka ootamist premeerima ennast ja piisavalt hea on vaid parim seksnukk, siis vali kõhklemata Hot Lips Golden Dollsi seksnukkude valikust kõige huvitavam ja põnevam mees- või naissoost nukk ning saad ka seksi realiseerida riided, aluspesu, rollimängukostüümid, kõrgete kontsade ja saapad fetišid ning muud seksifantaasiad seksnukuga, mis näeb välja ja tundub täiesti autentne.

Kuidas seksnukke kasutada?

Olenevalt sellest, kas seksnukk on täispuhutav või mitte, peaks see enne kasutamist alati puhas olema ja vähemalt kasutatud tunnelid tuleks pärast iga kasutuskorda puhastada.

Kõigi seksnukkude puhul tuleks kasutada kvaliteetset veepõhist libestit, et enne kasutamist määrid tunnelid ja enne vahekorda ka peenist.Selleks kasutuseks sobiv libesti on parim NR1Lube.

Kommentaarid
Leave your comment
Your email address will not be published