Miks tegeleda eneserahuldusega?

ENESERAHULDUS
20. august 2021
Miks tegeleda eneserahuldusega?
Masturbeerimine ja eneseuurimine on inimese loomuliku olemuse osa.
Masturbeerimine ei ole mitte ainult meeldiv, vaid see aitab meil hoolitseda oma meele ja keha eest, mõistes samal ajal paremini oma seksuaalsust. Lisaks sellele, et see aitab teil ennast paremini tundma õppida, võib see aidata ka parandada teie seksuaalsuhteid üldiselt, andes teile võimaluse sõnastada täpselt, mida te partneriga koos tahate teha ja mida tunda.
 
Pea masturbeerimist enesehoolduseks - termin, mis tähendab hoolitsemist oma isiklike vajaduste eest ja hoolitsemine oma keha eest ilma süütunde või kahetsuseta. Miks juba ei kuulu masturbeerimine enesehoolduse kategooriasse, mida saab õppida läbi koolituste? Masturbatsioon on nauditav, see võimaldab inimestel hoolitseda enda eest viisil, mida paljud teised enesehooldusrituaalid ei võimalda, ning see toob kaasa mitmesuguseid positiivseid kõrvalmõjusid ja kasu tervisele, mis võivad parandada inimeste igapäevaelu.
 
Masturbeerimise kasud tervisele:
 
1.Üks masturbeerimise parimaid eeliseid on see, et sellega kaasneb endorfiinide vabanemine, mis on hormoonid, mis soodustavad heaolu ja tõstavad meeleolu.
 
2.Masturbatsioon aitab teie kehal võidelda stressiga ja isegi vähendada valu. Naiste puhul võivad näiteks kliimaksi ajal vabanevad kontraktsioonid ja endorfiinid aidata vähendada menstruatsioonivalu, mõnedes uuringutes on isegi leitud, et orgasm vähendab tõhusalt migreeni ja peavalu - räägime loomulikust valuvaigistajast!
 
 
3.Lisaks sellele jõuavad üha enam teadusuuringud järeldusele, et masturbeerimine ja seksuaalne stimulatsioon on kasulikud teie üldisele tervisele: lisaks stressi vähendamisele parandab masturbeerimine immuunsüsteemi, aitab treenida vaagnapõhja ja parandab und.
 
 
 
 
4. Üks tähtsamaid ja sageli tähelepanuta jäetud masturbeerimise eeliseid on see, et see võimaldab meil endaga ühenduses olla. Masturbatsioon annab inimestele võimaluse mõista oma keha, oma reaktsioone ja oma seksuaalsust, nii saad proovida uusi harjumusi ja viise, kuidas ennast üksi olles puudutada. See on ülioluline, sest kui inimesed õpivad oma keha paremini tundma, suudavad nad oma vajadusi ja eelistusi paremini edastada, mis võimaldab neil saada rahuldust pakkuvat seksuaalkogemust nii oma partneriga kui ka iseendaga.
 
 
 
 
 
 
 
5. Nii seks kui ka erutus sünnivad ajus. Mida rohkem me naudingut kogeme, seda rohkem me seda tahame, sest me mõtleme sellest rohkem. Kui me pole mõnda aega seksinud, siis enamasti me isegi ei mõtle sellele. Üks suurimaid küsimusi ja muresid on iha kadumine või orgasmi mitte saavutamine: noh, kahtlemata on masturbeerimine üks võti selle muutmiseks.
 
 
 
Kuidas alustada?
 
Masturbatsioon ei pea viima orgasmini. Aga kui oled tujus ja tahad seda endorfiinipurset, on mõned asjad, mida saad teha, et aidata oma kehal saavutada Big O:
 
Seadke meeleolu. Mõtle meeleolu loomiseks sellele, et lülitad tuled maha, süütad mõned küünlad ja kuulad lõõgastavat muusikat.
 
Lisage veidi määrdeainet. Kui oled erutatud, määrib su keha ennast ise, muutes masturbeerimise palju sujuvamaks ja nauditavamaks kogemuseks. Kuid mõnikord ei pruugi sellest piisata (või ei pruugi seda üldse juhtuda!). Nii et hoia käepärast tuubi libestit, et suurendada oma naudingut.
 
Lase oma mõtetel rändama minna. See võib olla iseenesestmõistetav, aga sa võid end sisse lülitada, kui lihtsalt mõtled sellele kuumale naisele/mehele, kellega eelmisel nädalal kohtusid. Lase oma mõtetel fantaseerida inimestest või olukordadest, mis panevad sind kihelema.
 
Võta endale aega. Sa ei pea kiirustama masturbeerimisega. Mängi tehnikatega ja võta aega, et nautida kõiki tundmusi, mida tunned kogu oma kehas.
 
Uurige erogeenseid tsoone. Oma erogeensete tsoonidega mängimine -nibud, kõrvad või reied - võib vallandada naudingusädemed kogu sinu kehas.
 
Anna oma tavalistele seksimänguasjadele pausi. Vibraatorite ja dildodega on lõbus mängida, kuid need ei ole ainsad seksimänguasjad. Mõnedele inimestele meeldib näiteks end stimuleerida, kasutades dušivoolikut oma kliitoril või hõõrudes oma vulva vastu patja.
 
Kaaluge erootikat või pornograafiat. On lõbus lasta oma mõtetel hulkuda, kuid sa ei pea alati kasutama oma kujutlusvõimet. Kui tahad kuumust üles keerata, loe raamatut või vaata seksikat videot.