Millist anaaltappi valida?

Millist anaaltappi valida?
18. september 2021
Millist anaaltappi valida?

Millist anaaltappi valida?

 
Anaaltapp on tänapäeval vägagi populaarne mänguasi magamistubades, mis kapist ka vahetevahel välja tuleb ja suurt lõbu pakub, kuid millist anaaltappi valida. Paljudele tuleb üllatuseks, kui ilusad tegelikult anaaltapid on ja kui suures valikus on neid saadaval- sabaga, kristallidega, vibreerivad, metallist, klaasist, silikoonist.
 
Silikoonist anaaltapp on enim müüdud toode anaaltappide seas, sobib algajatele, sest neid leiab eri suurustes ja eri värvides ning pehme materjali tõttu on libesti kasutamisel neid lihtne ja valutu sisestada. Silikoon on valitud teadlikult, kasutatakse ainult turvalisi materjale sinu kehale, mis on ka siidiselt pehmed.
 
Metallist anaaltapp on soovituslik juba edasijõudnutele, kuna materjal on külm ja tugevam, siis pakub see rohkem ekstreemsust. Soovituslik ka neile, kes pole nii tundlikud, valikus on palju erinevate kristallidega tappe, mille vahel on raske valida.
 
Vibreeriv anaaltapp on kõige rohkem mõnu pakkuvam neist valikutest, see saadab vibratsioone ja tekitab eriti suurt naudingut. Vibreerivad anaaltapid on saadaval peamiselt silikoon materjalist ja on juhitavad nuppude kaudu.
 
Sabaga anaaltapp on sobilik rollimängudeks, loomult on sarnane kui teised, sest valikus on metallist kui ka silikoonist valikuid, kuid naeru ja lõbu on kindlasti rohkem.
Klaasist anaaltapp on purunemiskindel, ei pea kartma, kuid annab taolise emotsiooni kui metallist valmistatud anaaltapp, tegu on jahedama materjaliga ja libestiga sisestamine on väga mugav. Selle boonus on kaunis välimus, öökapil seistes arvaksid külalised, et tegu on kunstiteosega, mitte mänguasjaga.