Millist peeniserõngast valida?

Millist peeniserõngast valida?
18. september 2021
Millist peeniserõngast valida?
Kui soovid oma seksuaalelu vaheldusrikkamaks muuta või lihtsalt oma keha paremini tundma õppida, siis soovitame seksimänguasju seksuaalsesse tegevusse või masturbeerimisse kaasata. Peeniserõngad on üks sagedamini kasutatavaid seksuaaltarvikuid, mida kasutatakse kogu maailmas, ilmselt seetõttu, et neid on lihtne kasutada ja nad pakuvad mitmeid eeliseid.
 
Peeniserõngas on ring, mida kantakse peenise ümber, et piirata verevoolu. See võib aidata kandjal säilitada erektsiooni, alustada erektsiooni, kauem seksida või lihtsalt rõhutada "paketti". Hotlipsi lehel on saadaval suures mahus mitmeid erinevaid stiile ja erinevas hinnaklassis. Valige endale sobiv!
 
 
 
 

Millised rõngad on valikus?

 
Peeniserõngad paaridele- pikk saavutus voodis mehele, nauding naisele
 
Väljas käimine on ülehinnatud. Vii oma järgmine õhtu teisele tasemele Lelo Oden 2 vibreeriva paariseõnga abil. Alates eelmängust kuni kulminatsioonini, võtke oma naudingu üle kontroll või andke see täielikult üle juhtmevabale puldile. Sa võid oma homsed brunchi plaanid tühistada... see saab olema pikk öö. 50% võimsam, kui tema eelkäija
 
*Ainulaadse SenseMotion" tehnoloogiaga.
*Sünkroniseeritud vibratsioon juhtimispuldis.
*Pult töötab kuni 12 m kaugusel.
*2 SenseMotion" ja 6 täiendava vibratsiooni rezhiimiga.
*Vibratsiooni kontroll vaid käeliigutusega.
*Laadijaga.
*Absoluutselt veekindel
*Nuppude lukustamine.
*Nahasõbralik silikoon.
*Kasutusvalmis 90 päeva ilma laadimiseta.
*Vaikne müratase (50dB)
*Aastane tootja garantii.
 
Venivad erineva suurusega klassikalised peeniserõngad- sobivad algajatele, kes tahavad alles tutvuda peeniserõngaste maailmaga
 

Stay hard beaded peeniserõngaste kolmene komplekt- BESTSELLER!

 
Hästi venivad ja ftalaadi vabad. Iga peeniserõngas on kuulikestega ja tuleb kolmes erinevas suuruses kas eraldi kandmiseks või kõik korraga tagamaks maksimaalset effekti. Kõige väiksem rõngas maksimaalseks erektsiooniks, keskmine rõngas tugevaks erektsiooniks ja kõige suurem rõngas skrootumi ülemise osa ümber, vältimaks enneaegset seemnepurset.
Peeniserõngad on valmistatud elastomeerist, mis on ülimalt veniv, mugav ja ftalaadivaba materjal, mis on spetsiaalselt välja töötatud teie ohutuse ja hügieeni tagamiseks intiimse mängu ajal. Seega, kui otsite turvalist viisi nii suuruse kui ka vastupidavuse suurendamiseks, siis te ja teie partner naudite kindlasti Stay Hard Cock Ringi ja teie suuremat, paremat erektsiooni, mis kestab veelgi kauem!
 
Vibreerivad peeniserõngad- mõnu nii teile kui ka partnerile, jagage koos vibratsioone
 

Fantasy C-ring pakub erektsiooni tuge, hämmastavaid vibratsioone ja plahvatuslikke orgasme!

Pikendage lõbu ja tehke nauding kestvaks selle algaja-sõbraliku Vibrating Super Ringiga! See lõbus kiusaja annab plahvatuslikke tulemusi ja on ideaalne lisa igale spontaansele kohtumisele! Võimas kuulike pakub teie partnerile hämmastavaid vibratsioone, samal ajal kui super veniv rõngas aitab säilitada tugevamat ja kõvemat erektsiooni.

Proovige rõngast duši all ja muutke vanniaeg mänguajaks! Kandke seda ümber oma peenise või kogu varustuse (munandid) ümber, et saavutada maksimaalne mugavus ja ülim kitsendus. See uskumatu rõngas on valmis kohe pakendist välja tulema! Vibreeriv kuul töötab kolme AG13/LR44 patareiga, mis on kaasas. Kuuli esmakordseks sisselülitamiseks eemaldage paberist vooder ja veenduge, et kork on kindlalt kinni keeratud. Valmistatud kasutades kehakindlaid materjale Termoplastiline kummi TPR-rõngas, ABS plastikust kuulivibraator.

 

 
  • 10 Programmi
  • Veekindel
  • Nahasõbralik silikoon
  • Kerge puhastada
  • Suurus
  • 5.5cm - 2.2inch
  • Diameeter 2cm - 0.8inch
  • Magnetiline USB-laetav
  • Valmistatud kehale ohutust silikoonist ja ABS-ist. Ftalaadivaba.

Reguleeritav peeniserõngas

 
Power X RING on mõeldud neile, kelle jaoks tunduvd ümmargused rõngad liiga väikesed, reguleeritava rõngaga ei pea sellepärast muretsema. The Power X Ring suurepärane peeniserõngas mehele. Mugav kasutada ning reguleeritava suurus, sobib kõigile. Ohutu kehale, veekindel ning valmistatud kvalieetsest PVC'st. Värv: lilla või must
 

Anaalketiga peeniserõngas- eriti ulakatele paaridele

 
Black velveti peenise- ja munaderõngas koos anaalketiga
Materjal on väga pehme ja suudad rahuldada mõlemast august korraga
Kogu pikkus on 19cm
Anaalketi pikkus on 12,5cm
Peeniserõngas: 3,8cm
munaderõngas: 5cm
 

Peeniserõngas juhitav rakendusega

 
 
Andke oma meheaule sensuaalne täiendus meie Royal One'iga. Meeldivalt paindlik rõngas kohandub iga suurusega ja haarab teie peenisest pikema naudingu ja sensuaalse vastupidavuse tagamiseks. - Ühildub tasuta rakendusega Satisfyer - saadaval iOS-is ja Androidis - Valmistatud ülipehmest kehasõbralikust meditsiinilisest silikoonist, mis on katsudes sile ja äärmiselt hügieeniline Hellitage ennast ja oma väljavalitut Satisfyer Royal One'iga: kliitorstimulaatoriga peeniserõngas on valmistatud kehasõbralikust silikoonist ja stimuleerib mõlemat partnerit tänu piiratud vere liikumisega mehel ja võimsale vibratsioonile. Peenise kohale asetatult intensiivistab see erektsiooni, samal ajal viivitades ejakulatsiooniga - maksimaalse naudingu saavutamiseks. Õrn kliitorstimulaator surub teie kliitorit iga tõukega, pakkudes täiendavat stimulatsiooni. Rakendusega Satisfyer Connect on veel rohkem võimalusi: rakenduse abil saate luua uusi vibratsiooniprogramme, vahetada neid teiste kasutajatega või juhtida Interneti kaudu Royal One'i kõikjal maailmas - või lasta kellelgi teisel seda kontrollida! Millised suurepärased omadused on Royalil veel? Royal One'i saab juhtida ka ilma rakenduseta, kasutades ühe nupu juhtpaneeli. Kui peeniserõnga aku saab tühjaks, saate akut laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.