Anna Silicone G-spot Vibraator

SKU
MV-X8180

Kogege intensiivset G-punkti naudingut Anna Silicone G-punkti vibraatoriga Avastage Anna Silicone G-punkti vibraatoriga kõrgendatud aistingud ja vaimustavad orgasmid. Spetsiaalselt G-punkti stimuleerimiseks loodud selle kumer kuju ja võimsad vibratsioonid sihivad täpselt ja intensiivsusega teie kõige tundlikumaid piirkondi.

See esmaklassilisest silikoonist valmistatud vibraator tagab sujuva ja sametise puudutuse, olles samas hüpoallergeenne ja kehale ohutu, pakkudes intiimsetel hetkedel meelerahu.

  • Kumer disain: Vibraatori ergonoomiline kõver on kohandatud täpselt G-punkti sihtimiseks, pakkudes intensiivset naudingut ja unustamatuid aistinguid.
  • Võimas vibratsioon: uurige üheksat erinevat vibratsioonirežiimi, alates õrnast pulsatsioonist kuni võimsate laineteni, võimaldades teil kohandada oma kogemust ja avastada, mis teile kõige paremini sobib.
  • Hüpoallergeenne materjal: Kvaliteetsest silikoonist valmistatud Anna G-Spot Vibrator on hüpoallergeenne ja ohutu tundlikule nahale, pakkudes iga kord mugavat ja nauditavat kogemust.
  • Veekindel disain: veekindla vibraatori disainiga saate nautida oma naudingut magamistoast kaugemale, võimaldades teil vannis või duši all veeta märgasid ja metsikuid seiklusi.
  • Üksi- või partnerimäng: olenemata sellest, kas uurite soolorõõme või ühendate seda partnerimänguga, lisab Anna G-Spoti vibraator teie intiimsetele kohtumistele põnevust ja rahulolu.
  • Lihtne kasutada: lihtsate juhtnuppude ja kasutajasõbraliku disainiga vibraatorit on lihtne kasutada, võimaldades teil keskenduda naudingule ilma segajateta.

Suurendage oma seksuaalset rahulolu ja avage uuel tasemel naudingut Anna Silicone G-Spot Vibraatoriga. Suurendage oma intiimseid kogemusi ja nautige enneolematut naudingut ja rahulolu.

19,90 € Tavahind 29,90 €
Laos

Funktsioon: 10 kiirust vibreeriv
Suurus: 20,5 * 3 cm
Sisendi pikkus: 13,5 cm
Toide: liitiumaku/taaslaetav
Materjal: ABS + silikoon
Lisaks: Veekindel, USB laadimine

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Anna Silicone G-spot Vibraator
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet