Power Topeltvibraator- must

SKU
13615

Veekindel Power Stud Over & Under tõestab, et kaks peenist on parem kui üks. See võimas stimulaator on ideaalne mänguasi nautimiseks. Kumer ots pakub sihipärast stimulatsiooni, samas kui realistlikud veenid lisavad kõikehõlmavat tunnet, mis ajab teid naudingust hulluks. Topeltvibraatoril on mõlemal dongil pehme, painduv ja kehale ohutu materjal, mis ühendab luksuse, sileduse ja kõvadusega, mis on vajalik kõigi õigete kohtade tabamiseks. Teie uuel topeltstimulaatoril on 3 uskumatut vibratsioonikiirust, et täita teid naudingulainetega. Ärritage end lõdvestades kõige tugevama vibratsioonini või vajuge otse sellesse ja sukelduge sumisevasse õndsusse, mis teile meeldib. Topeltvibraator on varustatud lihtsalt kasutatava nupuvajutusega juhtimissüsteemiga. Üks nupp võimaldab teil Studi sisse lülitada, lülituda 3 intensiivse kiiruse vahel ja lülitada toide välja, kui olete lõpetanud. Kõik, mida vajate hingematva lõbu teekonna alustamiseks, on 2 AA patareid. Rahuldage oma metsikumad soovid seksika ja võimsa topelt läbitungiva vibraatoriga.

35,90 €
Laos

Exploring Your Desires:

  • Solo Adventures: Perfect for personal exploration, the Power Stud Over & Under allows you to indulge in the depths of your fantasies and discover new heights of pleasure at your own pace.
  • Partnered Play: Share the excitement with your partner, introducing a new dimension to your intimate moments. This dual stimulator can open up conversations about desires, boundaries, and pleasure, enhancing your connection.
  • Waterproof for Aquatic Play: Fully waterproof, this device invites you to extend your playtime to the shower or bath, offering versatility and the chance for steamy aquatic adventures.

Getting Started:

All you need are 2 AA batteries to embark on this exhilarating journey. Whether you're easing into the strongest vibration or jumping straight into the deep end, the Power Stud Over & Under is your companion for unmatched pleasure. Indulge in your naughtiest desires and let this powerful, dual penetrating vibrator be your guide to ecstasy.

Lisainfo
BrändCalExotics
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Power Topeltvibraator- must
Rohkem CalExotics toodet