Model 10 - läbipaistev peeniselukk anaaltapiga 9cm

SKU
MCG010TRA

"PEENISEPUUR KOOS ANAALTAPIGA - SELLEGA VIID OMA BDSM-PLAY JÄRGMISELE TASEMELE!

Man|Cage Chastity puur on valmistatud kõrgekvaliteedilisest polükarbonaadist, mis on väga kerge, vastupidav ja allergiavaba materjal. Puur koosneb kolmest osast, mis sobivad ideaalselt kokku. Kaks juhttihvti ühendavad ülemisi osi ja ovaalne koonustihvt ühendab rõngad puuriga. Erinevate suuruste ja vahedega rõngad võimaldavad teil luua ideaalse suuruse! Rõngad istuvad mugavalt ja on täiesti ohutud. 

Täiendava stimulatsioonifunktsioonina on see MANCAGE varustatud kinnitatava/eemaldatava anaaltapiga. Jäik osa, mis ühendab rõnga ja pistiku, annab liikumise ajal lisastimulatsiooni. Metallluku või lipsuga lukuga saab puuri lihtsalt sulgeda. Kaasasolevad sidumislukud tagavad, et need ei käivita metallidetektorite häire pidudel, festivalidel või isegi lennujaamades! 

Kuna puuri kandmisel on hügieen väga oluline, on Man|Cage seeriad varustatud erinevate tuulutusavade ja urineerimisavaga. Puur muudab erektsiooni saavutamise võimatuks, kuid pärast vabastamist on maailm teie oma! Man|Cage Chastity Cage annab domineerivale osapoolele täieliku võimu seksuaalse rahulduse üle!"

99,90 €
Laos

Toote mõõdud 14 x 7,7 x 9,6 cm. 
Toote kaal 143 grammi. 
Toote läbimõõt 4,3 cm. 
Sisemine läbimõõt 3,5 cm. 
Sisestatav pikkus 9 cm. 
Ftalaadivaba Jah. 
Tehnilised andmed: kaasas 4 erinevat rõngast: 4,5 cm - 5 cm - 5,5 cm - 6 cm. 
Sisestatav pikkus anaaltapil 6,5 cm.
Diameeter anaaltapil 2,5 cm. 
Materjal polükarbonaat. 

Lisainfo
BrändShots
VärvLäbipaistev
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Model 10 - läbipaistev peeniselukk anaaltapiga 9cm
Rohkem Shots toodet