SEKSKIIK UKSEAUKU KOOS LÕUATÕMBE RAUAGA

SKU
MW-X4580

Sekskiik pakub mõningaid eeliseid võrreldes traditsioonilise seksiga. Mõned neist võivad hõlmata:

Uued kogemused ja tunded: Seksikiik võib pakkuda uusi ja erinevaid kogemusi ja tundeid võrreldes traditsioonilise seksiga. Seksikiik võib võimaldada erinevaid nurki, sügavust ja rütme, mida võib olla raske saavutada traditsioonilise seksiga.

Suurem paindlikkus: Seksikiik võib võimaldada suuremat paindlikkust ja liikumisvabadust, kuna see võib vähendada pinget ja pinget liigestele ja lihastele. See võib olla eriti kasulik inimestele, kellel on füüsilisi piiranguid või kes soovivad eksperimenteerida uute ja erinevate positsioonidega.

Vähem füüsilist koormust: Seksikiik võib vähendada füüsilist koormust ja väsimust, kuna see võib võimaldada lihtsamat liikumist ja vähem füüsilist pinget. See võib olla eriti kasulik inimestele, kes kogevad valu või ebamugavust traditsioonilise seksiga.

Suurem intiimsus: Seksikiik võib aidata suurendada intiimsust ja ühendust oma partneriga, kuna see võib võimaldada tihedamat kehakontakti ja suuremat vastastikust naudingut. See võib aidata luua tugevamaid sidemeid ja suurendada seksuaalset rahulolu.

Võimalus katsetada: Seksikiik võib võimaldada inimestel eksperimenteerida erinevate fantaasiatega ja soovidega, mida võib olla raske saavutada traditsioonilise seksiga. See võib võimaldada inimestel avastada uusi viise oma keha tundmaõppimiseks ja seksuaalse naudingu saavutamisek

Sekskiiku paigaldamise juhend:

Enne ukseava-paigaldusega sekskiiku kasutamist on oluline veenduda, et sekskiik on paigaldatud ohutult ja õigesti. Siin on mõned üldised juhised, mida tuleks ukseava-paigaldusega sekskiigu kasutamisel järgida:

Paigalda sekskiik ohutult ja õigesti: Enamik ukseava külge kinnitatavaid sekskiike on mõeldud paigaldamiseks ukse ülaosas või uksekäepideme kohal. Kinnita sekskiik kindlalt ja veendu, et see on enne kasutamist õigesti paigaldatud.

Kasuta õigeid vahendeid: Enamik sekskiike tuleb juba paigaldatuna või nendega kaasneb spetsiaalseid kinnitamisvahendeid. Kasuta alati kaasasolevaid vahendeid, et tagada sekskiigu turvaline ja õige paigaldus.

Paigalda sekskiik õigesti: Seksikiik peaks olema piisavalt madal, et saaksid seda mugavalt kasutada. Veendu, et kiik oleks paigaldatud sobivale kõrgusele ja et see poleks liiga kõrgel ega liiga madalal.

Kasuta õigeid asendeid: Seksikiikude kasutamisel kasuta alati ohutuid ja mugavaid asendeid. Kasuta turvavööd või muid ohutusomadusi, kui need on saadaval.

Järgi tootja juhiseid: Kõik sekskiikude tootjad pakuvad juhiseid selle kohta, kuidas toodet kasutada. Järgi neid juhiseid hoolikalt, et saaksid tagada sekskiigu turvalisuse ja tõhususe.

Mäleta, et ukseava-paigaldusega sekskiigu kasutamine on alati sinu enda vastutusel. Kasuta sekskiike alati ohutult ja järgi alati tootja juhiseid.
 

Materjal: metall + lint

S: Lühikese varda pikkus: 62 - 100 cm.

L: Lühikese varda pikkus: 82 - 130 cm.

49,95 € Tavahind 249,00 €
Laos

Otstarbe: Fetish Fantasy Sex Swing
Materjal: metall + lint

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Arvustatav toode:SEKSKIIK UKSEAUKU KOOS LÕUATÕMBE RAUAGA
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet