Ogadega kaelarihm

SKU
mw-x2566

Mida lõbu selle orjakraega võiks saavutada?

Oluline on märkida, et kõik seksuaalsed tegevused peaksid alati olema täiesti vabatahtlikud ja põhinema vastastikusel nõusolekul, avatud suhtlemisel ja austusel. BDSM ehk Bondage, Dominance, Submission ja Masochism on üks paljudest kinki kogukonna tavadest, kuid seda tuleks alati teha ohutult ja vastutustundlikult.

Kui olete mõlemad huvitatud nahast orjakrae proovimisest, on siin mõned ideed selle kohta, mida saate saavutada:

Rollimäng: võite võtta domineeriva ja allaheitliku poole rollid ning kasutada orjakraed, et lisada oma rollimängule autentsust ja põnevust. Saate luua stsenaariume ja reegleid, mis sobivad teile mõlemale ja tunnete end oma rollides hästi.

Emotsionaalne kontroll: orjakrae võib olla osa emotsionaalse kontrolli mängust, kus domineeriv pool kasutab kaelarihma alluva poole liigutuste ja positsioonide kontrollimiseks. See võib olla erutav ja annab domineerivale parteile võimu ja alistuvale poolele kontrolli tunde.

Esteetika: Nahast orjakrae võib olla ka esteetiline element, mis lisab teie seksuaalsetele mängudele visuaalset atraktiivsust ja võlu. Saate nautida üksteise seltskonda ja väljendada oma seksuaalsust nahkkraega.

Enne millegi uue või keeruliste tegevuste proovimist on oluline arutada ja seada selged piirid ja ohutud sõnad. Tagage vastastikune mugavus ja nõusolek kõiges, mida teete, ning järgige ohutuid tavasid, nagu sobivate seadmete (nt orja kaelarihma turvalukud) kasutamine ning võimalike riskide ja ohutusmeetmete kaalumine.

Soodushind 6,93 € Tavahind 9,90 €
Laos

Materjal: kunstnahk + metall 
Värv: must 
Suurus: 38,2 * 2 cm 
Reguleeritav pikkus: 29-36,5 cm

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ogadega kaelarihm
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet