Vivid Raw Doggy Style Diva- realistlik täispuhutav nukk

SKU
se-7531-20-3

Nautige enneolematut naudingut täispuhutava seksnukuga, mis on loodud teie sügavaimate soovide rahuldamiseks. Olenemata sellest, kas otsite midagi uut täiskasvanuna või keskealise paarina, kes soovib teie suhtes sädet uuesti sütitada, pakub see elutruu nukk lõputult võimalusi intiimseks uurimiseks.

Kogege elutruud suurust ja kuju selle mitmekülgse seksnukuga, mis sobib suurepäraselt erinevate asendite uurimiseks, sealhulgas koera stiilis, misjonäriks, tagurpidi kaubatüdrukuks ja muuks. Sellel nukul on täissuuruses mannekeenipea, sügavpruunid silmad ja pikad voogavad juuksed ning täielik meik, sealhulgas huuled, silmad ja ripsmed. Sellest nukust õhkub sensuaalsust iga nurga alt.

Nautige suudletavate huulte, ehtsate hooldatud käte ja jalgade ning püstiste nibudega suurte loomulike rindade tunnet, pakkudes uskumatult realistlikku kogemust. Sukelduge ülisügavasse kahe sissepääsuga armastustunnelisse, mis on valmistatud Pure Skin materjalist, et tekitada elutruud läbitungimise aistingud.

Suurendage oma naudingut veelgi, libistades võimsa mitmekiiruselise stimulaatori armastuse tunnelisse, pakkudes täiendavaid vibratsiooni- ja stimulatsioonitunde. Kuni 136 kg kandevõime ja kaasasoleva täitepumbaga nukk on ehitatud vastupidavust ja mugavust silmas pidades.

Pakendis on mitme kiirusega stimulaator, mis täiustab teie kogemust veelgi. ( 2 AA patareid ei kuulu komplekti )

Ideid kasutamiseks -

  • Soolo: Midagi uut otsivad täiskasvanud saavad soolo mängida Vivid Raw Doggy Style Diva Love Doll'iga. See pakub elutruu kogemust, mis võib täita fantaasiaid ja pakkuda kõrgendatud naudingutunnet.
  • Paaride mäng: Keskealised paarid, kes soovivad oma suhtesse põnevust lisada, võivad armunuku kaasata oma magamistoa tegevustesse. Nad saavad koos uurida uusi positsioone ja stsenaariume, sütitades taas kirglikkust ja intiimsust.
  • Rollimäng: nii üksikisikud kui ka paarid saavad armastusnukuga rollimängudes osaleda. See võib olla fantaasiapartner, mis võimaldab kasutajatel oma soove turvaliselt ja konsensuslikult uurida.
  • Suhtlemine: armastusnuku kasutamine eksperimenteerimisvahendina võib hõlbustada avatud suhtlust partnerite vahel. Soovide, piiride ja fantaasiate arutamine võib tugevdada paaridevahelist sidet ja viia rahuldustpakkuvama seksuaalsuhteni.
  • Mitmekesisus ja uudsus: armastusnuku magamistuppa toomine võib tuua seksuaalsetesse kogemustesse mitmekesisust ja uudsust. Millegi uue proovimine võib murda rutiini ja lisada põnevust, hoides sädet püsisuhtes elus.

Avastage meie elevandiluust täispuhutava seksnukuga uusi naudingu ja intiimsuse valdkondi. Ostke kohe ja tõstke oma erootilised kogemused uutesse kõrgustesse.

69,90 €
Laos
Lisainfo
BrändMuu brand
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Vivid Raw Doggy Style Diva- realistlik täispuhutav nukk
Rohkem Muu brand toodet