12 sagedusega minivibraator

SKU
MV-X8212

Minivibraatormassaažiseade on mitmekülgne ja mitmeotstarbeline seade, mida nii naised kui ka mehed saavad kasutada väga erinevatel eesmärkidel. siin on mõned näidised:

Masseerimiseks: Minivibraator-massaažiseade sobib hästi lihaste masseerimiseks ja lõdvestamiseks. Seda saab kasutada kaela, selja, jalgade ja muude kehaosade masseerimiseks. Vibratsiooni intensiivsust ja kiirust saate reguleerida vastavalt massaaži vajadusele ja eelistustele.

Seksuaalse naudingu saamiseks: minivibraatorit saab kasutada ka seksuaalse naudingu suurendamiseks. Seda saab kasutada kliitori, peenise, munandite, nibude ja muude erogeensete piirkondade stimuleerimiseks.

Masturbeerimiseks: minivibraatoriga masseerija on ka suurepärane vahend masturbeerimiseks. Selle väike ja mugav disain võimaldab seda kasutada igal pool ja igal ajal.

Paaride mängudeks: Minivibrator-massaažiseade sobib ka paaride mängudeks. Seda saab kasutada osana eelmängust või vahekorra ajal, et suurendada erutust ja naudingut.

Võtke reisile kaasa: minivibraatori massaažiseade on kompaktne ja seda on lihtne kaasas kanda. See sobib suurepäraselt reisideks ja puhkuseks, kui soovite oma seksuaalset naudingut endaga kaasas hoida.

Kokkuvõtvalt võib nentida, et minivibraatormassaažiseade on mitmekülgne ja mitmeotstarbeline seade, mida saab kasutada väga erinevatel eesmärkidel.

13,93 € Tavahind 19,90 €
Laos

Funktsioon: 12 sagedusega vibratsiooni
Suurus: 16,7 * 3,7 cm
Netokaal: 90 g
Võimsus: 2 AA
Materjal: ABS + silikoon
Lisaks: veekindel

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Arvustatav toode:12 sagedusega minivibraator
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet