Vacuum Enlargement Pump Nipple Sucker

SKU
MW-X5129

Lihtne kasutamine: nende nibusoojendite kasutamine on väga lihtne, lihtsalt asetage iminapp nõgusatele või lamestunud nibudele ning vajutage pumbale õrnalt, seejärel tõmmatakse nibud välja ja võtavad pärast korduvat kasutamist ilusa kuju; Palun hoidke sobivat iminappi, et vältida õrna naha kahjustamist.
Usaldusväärne materjal: nõgusate nibude korrigeerija on valmistatud kvaliteetsest PP-plastist ja silikoonist, mis ei oma ebameeldivat lõhna, on usaldusväärne ega ärrita teie nahka; Täpne töötlus ja sile pind hoolitsevad hoolikalt teie rindade eest.
Praktiline funktsioon: kuigi nibuaspiraatori struktuur on väga lihtne, olete rahul selle hämmastava efektiga; kasutage seda 3-5 korda päevas ja mõju ilmneb 1-2 nädala jooksul; Mida rohkem te seda kasutate, seda tõhusam see on; parema tulemuse saavutamiseks kandke veidi kehakreemi.
Ulatuslik kasutusala: need rinnaga toitmise nibude hooldustooted on sobivad rasedatele naistele, et parandada nende nõgusaid või lamestunud nibusid parema imetamise jaoks.

6,23 € Tavahind 8,90 €
Laos

Funktsioon: nibutõmmits ümberpööratud või lamedate nibude jaoks
Suurus:
P: 95*24 mm
M: 85*13 mm
S: 78*8 mm
Materjal: ABS + silikoon

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Vacuum Enlargement Pump Nipple Sucker
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet