Shadow Jelly Realistlik Dildo

SKU
MV-X4569

Realistlik dildo on loodud uskumatu naudingu ja autentse kogemuse saavutamiseks. Valmistatud kvaliteetsest ja kehasõbralikust silikoonmaterjalist, on see meeldivalt pehme ja siidine. Dildol on veenilaiendite tekstuuri ja realistlikku vormi, millel on erksalt väljendunud pea ja tekstuurne vars täiustatud stimulatsiooni jaoks.

Shadow Jelly Realistic Dildo on paindlik ja kohanduv, võimaldades lihtsat asendi reguleerimist vastavalt eelistustele. Sellel on tugev iminapp allosas, mis kindlalt kinnitub siledale pinnale, võimaldades mängida erinevates asendites ilma käte kasutamiseta. Olenemata sellest, kas soovite nautida üksi mängimist või parandada intiimseid hetki koos partneriga, on see dildo mitmekülgne ja haarav valik.

Tänu oma suurele suurusele ja meeldivale paksusele pakub see dildo täiuslikku kogemust. Seda saab kasutada nii vaginaalseks kui ka anaalseks mänguks vastavalt teie soovidele. Veekindel disain võimaldab selle kasutamist duši all või vannis, lisades põnevust teie intiimsetele seiklustele.

8,90 € Tavahind 12,90 €
Laos

Funktsioon: TPE materjalist realistlik dildo
Värv: läbipaistev
Suurus:
S: 16 * 4 cm
M: 19 * 4,8 cm
P: 22 * 5,5 cm
Materjal: TPE

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
VärvLäbipaistev
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Shadow Jelly Realistlik Dildo
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet