Satisfyer G-Spot Flex 4 g-punkti vibraator

SKU
4038698

G-Spot Flex 4 Connect äpiga koged eriti andekat armastajat. Tänu sisemisele juhtmele muutub G-punkti vibraator vaid ühe liigutusega jänkuvibraatoriks. Juhi seda Satisfyer Connect äpi kaudu, et saada ainulaadne erootiline kogemus.
Tähelepanu, valmis, soovi: see eriline vibraator pakub mitmeid stimulatsioonivõimalusi ühes ja on ideaalne valik, et uurida oma eelistusi. Tänu sisemisele juhtmele saab G-punkti vibraatorit kasutada ka G-punkti ja kliitorit stimuleeriva jänkuvibraatorina. Ümara otsaga lapik vars meenutab keelt, mis hellitab tuppe igast küljest. G-punkti ja kliitori täpne stimulatsioon tagab eriti intensiivsed elamused.


Klassikalise G-punkti vibraatori stiilis erootiline universaalseade, mille käepidemeks on kumer alumine vars, pakub kindlat haaret isegi siis, kui asjad muutuvad pööraseks. Pehme silikoon hellitab õrnalt sinu nahka ja libiseb õrnalt sinu sisse, samal ajal kui saad valida 12 erineva vibratsiooniprogrammi hulgast oma lemmiku, et saavutada taevalik erutus. Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele on G-Spot Flex 4 Connect äpp kuum mängukaaslane ka duši all või vannis. Juhi vibraatorit, et saada Satisfyer Connect äpiga eksklusiivseid kogemusi: tule kuumade muusikarütmide juurde, loo oma isiklik vibratsioonimuster või anna mänguasja juhtimine üle oma kallimale, et selge peaga orgasmidele anduda.


Koos sobiva libestiga nagu Nr1Lube on libisemine väga muljetavaldav ja tundub nagu päris seks.

Soodushind 32,94 € Tavahind 54,90 €
Laos

Värvus:    Sinine
Sobib:    Meestele, Naistele
Kõrgus:    32 mm
Laius:    38 mm
Pikkus:    195 mm
Kaal:    96 g
Vibratsiooniga:    Jah
Stimuleerib järgmiseid kehaosi: Kliitor, Vagiina, Anaal
Veekindel (IPX7):    Jah
Patarei:    aku
Materjal:    Silicone
Satisfyer Connect rakenduse ühilduvus:    Jah

Lisainfo
BrändSatisfyer
VärvSinine
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer G-Spot Flex 4 g-punkti vibraator
Rohkem Satisfyer toodet