Täispuhutav Silicone Ass Blaster – anaali laiendaja, must

SKU
541338

Tutvustame täispuhutavat silikoonist anaalset laiendajat: teie tee maksimaalse anaalse naudinguni!

Põhijooned:

  • Täispuhutav anaaltapp, mis on loodud isikupäraseks kogemuseks
  • Varustatud mugava kuulpumba ja vabastusventiiliga lihtsaks täitumiseks ja tühjendamiseks.
  • Valmistatud hügieenilisest silikoonist turvaliseks ja meeldivaks kasutamiseks.
  • Ideaalne nii algajatele kui ka anaaltreeningu asjatundjatele.

Alustage anaalset uurimist ja naudingut pakkuval teekonnal täispuhutava silikoonist laiendiga. Kvaliteetsest silikoonist valmistatud uuenduslik anaaltapp on loodud pakkuma mugavust ja kohandamist igal tasemel kasutajatele.

Kitsenev ots ja sametiselt pehme pind muudavad sisestamise lihtsaks ja õrnaks, samas kui anaaltapp tagab turvalise ja kontrollitud paigutuse. Olenemata sellest, kas olete anaalmänguga tegelev algaja või kogenud entusiast, kes otsib uut põnevust, pakub see anaaltapp mugavuse ja stimulatsiooni täiuslikku tasakaalu.

Mugava kuulpumba ja vabastusventiili kaasamine muudab pudeli täis pumbamise ja tühjendamise lihtsaks, andes teile täieliku kontrolli täitetaseme ja rõhu üle. Avastage oma soovide sügavused ja nautige sensatsioonilisi anaalseid aistinguid selle mitmekülgse ja lihtsalt kasutatava pistikuga.

Ideid täispuhutava silikoonist anaallaiendiga maksimaalse naudingu pakkumiseks:

  • Kohandatav kogemus: täitke anaaltapp soovitud suuruse ja rõhuni, et saada kohandatud kogemus, mis on kohandatud teie unikaalsete eelistustega.
  • Anaaltreening: suurendage järk-järgult anaaltappi suurust ja survet, et treenida ja valmistada keha ette arenenumateks anaalmänguks.
  • Üksikuurimine: sukelduge eneseleidmise ja naudingute sooloseanssidesse, katsetades erinevaid inflatsioonimäärasid ja tehnikaid, et avastada uusi aistinguid.
  • Partnermäng: kutsuge oma partner osalema lõbusas mängus ja avastama koos põnevat anaalmängu maailma, edendades intiimsust ja usaldust teie suhtes.
  • Täiustage eelmängu: lisage eelmängule anaaltapp, et suurendada erutust ja ootusärevust, tekitades põnevust intiimsemate kohtumiste jaoks.
  • Rollimäng: avastage rollimängude stsenaariume ja võimsuse dünaamikat koos täispuhutava anaaltappi pakutava põnevuse ja rikkusega, mis toidab fantaasiat ja täiustab rollimängukogemust.
  • Sensoorne mäng: kombineerige anaaltapp teiste sensoorsete stiimulitega, nagu silmade sidumine, piiramine või temperatuurimäng, et saada mitmemõõtmeline ja kaasahaarav sensoorne kogemus.

Täispuhutava silikoonist anaallaiendiga vabastage potentsiaal meeliülendavaks naudinguks ja uurimiseks. Olenemata sellest, kas olete algaja või kogenud entusiast, see mitmekülgne anaaltapp viib teie anaalseiklused kindlasti uutesse ekstaasi kõrgustesse.

34,90 €
Laos
Lisainfo
BrändPipedream
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Täispuhutav Silicone Ass Blaster – anaali laiendaja, must
Rohkem Pipedream toodet