Satisfyer Twirling Pro

SKU
SFtwirlPRO

Satisfyer Twirling Pro Connect App: mõnu vibratsioonide ja rõhulainetega
Meie Satisfyer Twirling Pro Connect Appi saab kasutada mõlemal poolel ja see avaldab muljet kahe eraldi juhitava funktsiooniga: ovaalne stimulatsiooniotsik pakub sihipärast stimulatsiooni täpselt neis kohtades, mida soovid hellitada. Ringlevad vibratsioonid hellitavad 12 eelseadistatud vibratsiooniprogrammiga kõiki sinu erogeenseid tsoone, nagu nibud, kliitor või häbememokad. Või kasuta Twirling Pro Connect Appi survelainevibraatorina: 11 erineva rõhulaine intensiivsusega saad oma kliitorit täpselt stimuleerida. Juhi kahte põnevat funktsiooni üksteisest sõltumatult ja lase kahel võimsal mootoril täiskiirusel töötada.

Twirling Pro Connect App suudab teha veel enamat
Tänu varre sirgele kujule on vibraator ka kuumadel hetkedel kindlalt käes ja seda on lihtne üle keha juhtida. See on kaetud siidise kehasõbraliku silikooniga, mis on nahale õrn ja hügieeniline ning pärast kasutamist kergesti puhastatav. Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele on Twirling Pro Connect App suurepärane armastaja ka duši all või vannis.

49,90 €
Laos

Satisfyer Twirling Pro ühendab endas rõhulained ja ringlevad vibratsioonid kahekordse naudingu saavutamiseks. Hellita kõiki erogeenseid tsoone nagu kliitor, häbememokad ja muud kahe võimsa mootori ja funktsioonide sõltumatu toimimisega.

Naudingupunkti ringlev stimulatsioon ja rõhulainestimulatsioon
Valmistatud kvaliteetsest ülipehmest silikoonist, mis edastab intensiivselt tugevaid vibratsioone
Tänu veekindlale (IPX7) pinnale saab seda lelu ohutult vees kasutada ja seda on lihtne puhastada.
 

  • Naudingupunkti ringlev stimulatsioon ja rõhulainestimulatsioon
  • 11 survelaineprogrammi + 12 vibratsiooniprogrammi    
  • Kehasõbralik silikoon
  • Veekindel (IPX7)    
  • Sosinrežiim
  • Liitiumioonaku    
  • Lihtne puhastada
  • Komplektis USB-magnetlaadimiskaabel

 

Isiklikud kogemused äpiga juhtimise kaudu
Twirling Pro Connect App ühildub meie auhinnatud Satisfyer Connect Apiga! Loo oma vibratsioonimustrid või lase vibraatoril Spotify kaudu rütmilise muusika saatel väriseda. Erilisteks seiklusteks võid mänguasja juhtimise üle anda ka oma kallimale – Twirling Pro Connect App on valmis igasugusteks lõbustusteks.

Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Twirling Pro
Rohkem Satisfyer toodet