Satisfyer Love Me, jänkuvibraator

SKU
SFloveMe

Love Me jänkuvibraatoriga hellitatakse kliitorit ja G-punkti korraga. Lainelised vibratsioonid ja kliitoristimulaatori laineline struktuur premeerivad sind uute kõrgustega. Varre lamedad küljed muudavad disaini täiuslikuks.

  • Kaks võimsat mootorit edastavad intensiivseid vibratsioonirütme kogu mänguasjas
  • Kliitori ja G-punkti samaaegne stimulatsioon
  • Valmistatud ülipehmest, nahasõbralikust meditsiinilisest silikoonist, mis on puudutamisel sile ja äärmiselt hügieeniline
59,90 €
Laos

Sünkroniseeritud stimulatsioon Love Me jänkuvibraatoriga

See vibraator ühendab kliitori ja vaginaalse stimulatsiooni intensiivsete vibratsioonide abil. Kaks võimsat mootorit juhivad jänkuvibraatorit, mis on tänu oma kumerale kujule ideaalne G-punkti stimuleerimiseks. Laia varre küljed on lamedad, samal ajal kui kliitorit stimuleerib ülaltpoolt kumer stimulaator, mis tagab sinu naudingupärli intensiivsema stimulatsiooni. Stimulaatori laineline struktuur tagab täiendava kliitori stimulatsiooni.

Funktsionaalsuse ja disaini nutikas kombinatsioon

Jänkuvibraator ei võlu mitte ainult oma erootiliste funktsioonidega, vaid võidab punkte ka oma disainiga. Praktiline kinnitusrõngaga käepide tagab kasutamise ajal hea haarde ja lihtsustab kasutamist, võimaldades vibratsiooni intuitiivset juhtimist. Pehme silikoon muudab naudingumängu meeldivaks ja vibraatori kasutamise sensuaalseks kogemuseks. Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele saab vibraatorit probleemideta kasutada ka vannis või duši all – kuhu iganes see sind viib.

SobibNaised
Laius41 mm
Kõrgus93,5 mm
Pikkus220 mm
VibratsioonigaJah
StimuleeribKliitor, Vagiina
Veekindel (IPX7)Jah
MaterjalABS, silikoon
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Love Me, jänkuvibraator
Rohkem Satisfyer toodet