Satisfyer Sniper, vibreeriv peeniserõngas

SKU
SFsniper

Kehasõbralikust silikoonist valmistatud Satisfyer Sniperil on kaks aasa, millest üks on reguleeritav ja mis suurendavad verepaisuefekti ja pikendavad armumängu. Lisavibratsioonid stimuleerivad mõlemat partnerit.

  • Võimas mootor edastab intensiivseid vibratsioonirütme kogu mänguasjas
  • Sobib ideaalselt paaridele
  • Valmistatud ülipehmest, nahasõbralikust meditsiinilisest silikoonist, mis on puudutamisel sile ja äärmiselt hügieeniline
29,90 €
Laos

Vibreeriv peeniserõngas: veelgi nauditavam armumäng Satisfyer Sniperiga

Satisfyer Sniperiga saate armatsemise ajal nautida suuremat kestust ja vastupidavust ning intensiivsemat erektsiooni: kaks aasa, millest ühte saab eraldi reguleerida ja kohandada, tagavad suurenenud verepaisuefekti. Reguleeritav peeniserõngas koos kliitoristimulaatoriga hellitab mõlemat partnerit armatsemise ajal intensiivse vibratsiooniga. 12 vibratsiooniprogrammi, mida saab hõlpsasti juhtida One Touch Button nupuga, ulatuvad õrnast kuni intensiivseni.
Tänu lihtsale kasutamisele ja reguleeritava suurusega aasale sobib Satisfyer Sniper eriti algajatele ja kõigile, kes otsivad ideaalselt sobivat peeniserõngast.

Satisfyer Sniper: silikoonist peeniserõngas

Kuna reguleeritav peeniserõngas on valmistatud kehasõbralikust, meditsiinilisest silikoonist, on see eriti elastne ja painduv. Lisaks on rõngas veekindel (IPX7) ja seda saab kasutada ka duši all või vannis. Selle sisseehitatud akusid saab laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabliga.

SobibMeestele, Paaridele
Laius50 mm
Kõrgus38 mm
Pikkus142 mm
VibratsioonigaJah
StimuleeribPeenis
Veekindel (IPX7)Jah
MaterjalABS, silikoon
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Sniper, vibreeriv peeniserõngas
Rohkem Satisfyer toodet