Tina - seksikas punapea

SKU
LY165-23a

Saage tuttavaks Tinaga, punaste juustega ergutustüdruku ja tõelise spordistaariga. Päevasel ajal rõõmustab ta fänne oma suurepäraste etteastetega spordiüritustel, tõstes oma annetega kogu meeskonna tuju. Tema kirg spordi vastu ja uskumatu energia muudavad ta spordimaailmas asendamatuks.

Kui aga lahingutuli väljakul lõpeb, on Tina õhtuti üksi oma voodis. Ta ootab neid hetki, mil saab leida üksinduse ja sukelduda intiimsete fantaasiate maailma. Tema soov leida keegi, kes pakuks talle hellust ja naudingut, kasvab pidevalt.

Tina pole mitte ainult sportlane, vaid ka naine, kellel on põletavad soovid ja vajadused. Ta otsib kedagi, kes jagaks temaga üksinduses neid niiskeid ja kirglikke hetki. Laske tal olla teie kaaslane intiimsete seikluste ja naudingute maailmas, muutes teie soovi teoks. Tina on teie ergutustüdruk, nagu ta on, ja ootab teid.

Soodushind 973,00 € Tavahind 1 390,00 €
Laos

Kõrgus 165 cm
Rinna suurus L
Vagiina*Anal*Suusügavus 18*15*10cm
Käepideme pikkus 57 cm
Reie ümbermõõt 42 cm
Netokaal 36 kg
Täiskaal 45 kg
Pakend 157*42*32cm

Hot Lips Golden Dollsi täissuuruses seksnukke saab osta ainult Hot Lipsi volitatud edasimüüjatelt. Kõik Hot Lips Golden Dolls on kõrgeima kvaliteediga ja kõige kallima alumiiniumist metallist korpusega.

Millised on sellise metallraami eelised?
Nukk võib võtta peaaegu igas soovitud asendi, sealhulgas istudes, seistes ja lamades. Saate teda riietada ilusatesse riietesse ja pesu ning kanda kõrge kontsaga kingi või saapaid.
Kvaliteetsetel Hot Lips Golden Dolls seksnukkudel on ka vahetatav tupp.

sisaldab:
- USB-kaabliga tunnelisoojendaja

Lisaks on võimalik tellida kaunist pesu, miniseelikut ja kõrgeid kontsi ning ärge unustage osta veepõhist libestit.

Tarnitakse silmapaistmatus pappkarbis ilma sisu kirjelduseta. Märgitakse erinev saatja nimi ning sõnu "Hot Lips" ja "Sex Tori" ei kasutata pakendil ega tehinguteadetel.

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
VärvIhuvärv
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Tina - seksikas punapea
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet