Isemääriv duši-masturbaator, anaal

SKU
880167

Lisage lihtsalt vett, et aktiveerida, libe ja märg ilma libestita ja eriti veniv, et see sobiks enamikule. Korduvkasutatav ja sisukas paitaja, mis on pehme, tihe ja elutruu masturbaator, mida saab kasutada iseseisvalt või tassis. Veekindel riputusnöör duši jaoks. Lihtne kasutada ja lihtne puhastada.

Soodushind 12,45 € Tavahind 24,90 €
Laos

Aktiveerimiseks lisage lihtsalt vett
Libe ja märg ilma libestita
Tekstuuriga tunnel, realistlik pingul tunne
Eriti veniv, et sobiks enamikule
Kokkusurutav tass
Õhuvoolu avad
Avatud otsaga, hõlbustab puhastamist
Taaskasutatav ja mahukas silitaja
Pehme, tihe ja elutruu masturbaator
Kasutage varrukat iseseisvalt või tassis
Veekindel riputusnöör duši all käimiseks
Ftalaadivaba ja kehale ohutu
Pikkus 15,2 cm
Water Shower Stroker masturbaator on valmistatud revolutsiooniliselt uuest materjalist, mis muudab teie lööki. See uus materjal muutub veega kokkupuutel loomulikult libedaks – nii sile, et te ei vaja libestit! Tekitab tunde, nagu seksiksid väljavalituga. Sa naudid realistlikku pingul tagumikku.

Järgmine kord, kui lähete duši alla, võtke see käepärane dušihoidja endaga kaasa. Lihtsalt lisage paar tilka vett, et muuta see ülilibedaks ja mänguks valmis. Elutruu ava on kujundatud nagu suur saak, et muuta teie tagaukse fantaasiad teoks.

Striiker hoiab teie ridva eriti tugevasti kinni, samas kui tekstuuriga sisemus hõõrub teie varre täpselt parajalt. Korpus ise tekitab silitaja sees imemistunde, mis tõmbab sind aina sügavamale, kuni plahvatad!

Oma diskreetse hoiukohvri ja riputusnööriga sulandub silitaja loomulikult teie šampooni, loofa ja muude dušiesemetega. Kuid saate seda nautida ka paljudes teistes kohtades.

Põhijooned:

Strokerit saab kasutada kuni 10 korda ilma määrdeainet kasutamata ja seejärel uuesti kasutada koos oma lemmiklibestiga.
Kui see hakkab tunduma veidi kuiv, lisage paar tilka vett ja alustage väljapumpamist.
Kui olete lõpetanud, peske ja kuivatage alati oma silitaja. Seejärel riputage see duši all üles, et see oleks järgmiseks korraks valmis!

Lisainfo
BrändMuu brand
VärvPruun
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Isemääriv duši-masturbaator, anaal
Rohkem Muu brand toodet