Satisfyer DELUXE Advendikalender 2023

SKU
4063355

Satisfyer DeLuxe advendikalender

Tutvustame Satisfyer Säästupakendit - teie pilet seksuaalse heaolu maailma, pakkudes praktiliselt 24 erootika toodet nelja toote hinnaga. See ainulaadne pakkumine on loodud rikastama teie intiimhetki ja avardama meelte piire, tuues teieni Satisfyeri tipptehnoloogia ja uuenduslikud tooted.

Tootekirjeldus: Satisfyer Säästupakend on suurepärane võimalus kogeda mitmekesist valikut erootikatooteid, mis on hoolikalt valitud pakkuma rõõmu ja naudingut igal kasutuskorral. Pakendis leidub 24 kvaliteetset Satisfyeri toodet, alates sensuaalsetest vibraatoritest ja masturbaatoritest kuni luksusliku pesu ja naudingut suurendavate geelideni - kõik nelja toote maksumuse eest.

Toote eelised:

  • Märkimisväärne sääst: Saa 24 erootikatoodet nelja toote hinnaga, pakkudes uskumatut väärtust sinu investeeringule.
  • Mitmekülgne naudingute valik: Avasta erinevaid seksuaalseid naudinguid Satisfyeri uuenduslike toodetega, mis on mõeldud igale maitsele ja eelistusele.
  • Tipptehnoloogia: Koge Satisfyeri Air Pulse Technology unikaalset sensatsiooni ja tugevat vibratsiooni, mis viivad sinu naudingu uuele tasemele.
  • Luksuslikud lisad: Rikasta oma intiimhetki luksusliku pesu ja sensuaalsete lisadega, muutes iga koosveedetud hetke eriliseks.

Kasutusideed:

  • Uuenduslikud vibraatorid ja masturbaatorid: Tutvusta oma intiimhetkedele Satisfyeri tipptehnoloogia vibraatoreid ja masturbaatoreid, avastades uusi naudingutase.
  • Sensuaalne pesu: Kanna Penthouse'i luksuslikku pesu, et lisada erilist särtsu oma suhtesse ja luua meeldejäävaid hetki.
  • Naudingut suurendavad geelid: Kasuta orgasmigeeli intensiivsema sensatsiooni saavutamiseks, avastades naudinguid, mida pole varem kogenud.
  • Massaažiõlid: Lõõgasta end ja oma partnerit meeldivate massaažidega, kasutades aromaatseid õlisid, mis loovad lõõgastava ja sensuaalse õhkkonna.

Satisfyer Säästupakend on ideaalne kingitus nii endale kui ka oma partnerile, pakkudes lõpmatuid võimalusi naudingute avastamiseks ja suhte vürtsitamiseks. Ärge laske sellel võimalusel libiseda - avastage Satisfyeri maailm ja viige oma seksuaalelu uuele tasemele.

Soodushind 74,90 € Tavahind 600,00 €
Laos

Valmistuge meelierutavateks aistinguteks Satisfyer Cutie Heartiga, südamekujulise survelaine vibraatoriga, mis aitab teil Satisfyeri uuendusliku Air Pulse Technology ja tugeva vibratsiooniga saavutada unustamatuid kulminatsioone.

Nautige ülipehmest ja venivast materjalist valmistatud masturbaatori Satisfyer Masturbator Egg "Bubble" veetlevaid lööke, mis on valmistatud peenise pea või kogu peenise põneva sisestruktuuriga.

Loomulikult nõuab see pidulik naudingute hooaeg õiget riietust! Avaldage Penthouse'i kütkestav pesu ja kandke end imelisse body "Devil’s Advocate", mis loob stseeni unustamatuks kohtumiseks puuvõõriku all.

Kui vajad sel hooajal lõõgastust, on kuusenõela massaažiõli Sulle parim valik.

Ja kui otsite intensiivsemat sensatsiooni, proovige meie naudingut suurendavat orgasmigeeli.

Avastage Satisfyer Deluxe 2023. aasta advendikalender ja jagage rõõmu ja naudingut oma partneriga – või lihtsalt iseendaga!

Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer DELUXE Advendikalender 2023
Rohkem Satisfyer toodet