Vibepad 3 vibreeriv lame matt puldiga

SKU
05599890000

VibePad 3 on innovatiivne vibreeriv massaažiseade, mis on valmistatud mugava, lame matina kahe vibreeriva tõstetud kühmuga. Toode on valmistatud kõrgekvaliteedilisest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate ega muid kahjulikke aineid. Materjal on puudutusele äärmiselt meeldiv, õrn, sametine ja pehme. See on täielikult tervisele ohutu ja hüpoallergeenne.

Vibreerivat matti on mugav ja lihtne paigutada põrandale, toolile või isegi vannituppa või dušikabiini. See on täielikult veekindel, nii et võite seda ohutult nautida isegi vannitoas. Selle kuju kahe kumerusega soodustab kvaliteetset ja sensuaalset stimulatsiooni klitorisele, vagiinale, perineumile ja pärakule. Istudes sellel imematile, võite saavutada enneolematu klitoriaalse ja vaginaalse orgasmi, mida magustavad intensiivsed ja uskumatud teiste erogeeniliste tsoonide hellitused. Lihtsalt istuge mugavalt ja nautige protsessi ilma tarbetute liigutuste või käte kasutamiseta. VibePad vibratsioonimassaaž pakub teile tõelist lõõgastust ja orgasmilist lõdvestust.

Vähemalt 3 võimsat mootorit tagavad usaldusväärse jõudluse ja kolmekordistavad lõbu. Vibratsiooni ja kahe vibreeriva lisaseadme igaühel on 7 universaalset vibratsioonirežiimi. Vibratsioone saab juhtida eraldi või kombineerida omavahel. Praktiline pult kuni 10 meetri ulatuses tagab mugava kasutamise. Isegi vee all tänu veekindlale disainile.

Soodushind 126,75 € Tavahind 169,00 €
Laos

Komplekti kuulub USB-laadimiskaabel. 

Pikkus 29 cm, maks. Laius 16,1 cm. Kõrgus 12 cm. 

Vibraator: sisestamise pikkus 10,6 cm 

Diameeter 2–2,9 cm. 

Silikoon, PU, ABS.

Lisainfo
BrändOrion
VärvMust
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Vibepad 3 vibreeriv lame matt puldiga
Rohkem Orion toodet