PDX Elite Fap-O-Matic Pro

SKU
22385

PDX ELITE FAP-O-Matic PRO suurendab masturbeerimist võimsa imemisjõuga, et saavutada ülim silitamiskogemus. See on täiuslik sensatsioonitorm kõrgendatud seanssideks. Olge valmis käed-vabad vibratsiooniks, mis ümbritseb teie palle pehmete naudingute ridadega. Teie ülim masturbatsioonikogemus on valmis.

Eksklusiivne "Hyper-Pulse" disain koondab intensiivse stimulatsiooni pallide põhja. Võimas mootor käitab pehmet silikoonmembraani, et luua teie pallidele kõige intensiivsem massaažiteraapia, mida kunagi kogenud olete! Tõstke samaaegselt intensiivsust täiendava vibraatoriga ja valmistuge ekstaasis plahvatama!

156,90 €
Laost otsas

Vahelduva imemistehnoloogia – mootor tagab 5 sügavat ja rahuldavat imemismustrit. Katkendlik imemine lükkab su riista automaatselt sisse ja välja, et pakkuda naudingut, mis ületab teie metsikuimate unistusteni!

Isikupärastage oma jõudu – 10 vibratsioonirežiimi. Vibratsiooni- ja hüperpulssmassaažiteraapia on strateegiliselt paigutatud maksimaalseks stimulatsiooniks, masseerides samal ajal peenist ja palle. Proovige kõiki 10 režiimi ja kohandage neid enda jaoks!

Fanta Flesh STROKER – Fanta Fleshi silitamise erakordne tunne haarab teie riista rütmiliselt endasse iga võimsa mootori impulsiga. Vahelduv imemistehnoloogia tõmbab riista sisse ja välja, pakkudes teile ülimat automaatset riistasilitamiskogemust!

Soft Tongue Tickler – ülipehme keelekõditaja on vooderdatud ridade stimuleerivate naudingutidega.

USB-taaslaetav – valmis, kui olete! Kaasasoleva laadimisjuhtmega lihtsalt ja mugavalt taaslaetav, pakkudes tunde naudingut. Valmistatud Elite Silicone™-st, tundub puudutamisel siidine, soojendab kenasti teie kehatemperatuurini ja seda on lihtne puhastada.

Lisainfo
BrändPDX
VärvValge
Write Your Own Review
Arvustatav toode:PDX Elite Fap-O-Matic Pro