Ostrovit Testo Extreme 90 kapslit

SKU
OvTesExt90caps

OstroVit Testo Extreme 90 kapslit on kõrgkvaliteetne toidulisand, mis sisaldab lausa 11 erinevat toimeainet – toode on allikaks näiteks apteegitilli seemneekstraktile, ženšenniekstraktile ja tsingile. See on kapslite kujul olev preparaat, mõeldud sportlastele ja teadlikele tarbijatele, kes soovivad oma dieeti täiendada väärtuslike ühenditega.

11 erineva toimeaine allikas – üks toidulisandi portsjon annab kehale 370 mg apteegitilli seemneekstrakti, 300 mg maka juureekstrakti, 300 mg D-asparagiinhapet, samuti 222 mg ženšenniekstrakti ja 150 mg nõgeselehe ekstrakti. Lisaks sisaldab preparaat 120 mg näsini-mahekaela ekstrakti, 70 mg ženšennijuure ekstrakti ja 2,1 mg musta pipra vilja ekstrakti, samuti 57 mg magneesiumi, 15 mg tsinki ja 3 mg B6-vitamiini.
1 portsjon = 3 kapslit.
Efektiivsus – pakis on 30 tooteannust, mis jätkub regulaarseks lisamiseks kuuks.
Mugav vorm – kapslite kujul olev preparaat tagab hõlpsa toidulisandi tarbimise.

OstroVit Testo Extreme’is sisalduvate koostisosade omadused:

Magneesium aitab vähendada väsimuse ja kurnatuse tundeid, lisaks aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu. Koostisosa toetab lihaste ja närvisüsteemi nõuetekohast toimimist ning aitab hoida hambad ja luud tervena.

Tsink aitab säilitada normaalset happelis-leelistasakaalu ja lisaks toetab optimaalse süsivesikute ainevahetuse säilitamist. See on ühend, mis aitab hoida normaalset kognitiivset funktsiooni ja toetab õiget DNA sünteesi. Mineraal toetab ka normaalset viljakust ja reproduktiivset funktsiooni ning aitab hoida õiget testosterooni taset veres, samuti aitab kaasa optimaalsele suurte toitainete ja rasvhapete ainevahetusele. Lisaks aitab see säilitada normaalset A-vitamiini metabolismi. Tsink toetab ka tervislikku nahka, luid, küüsi ja juukseid, samuti immuunsüsteemi õiget toimimist. Lisaks aitab see säilitada õiget nägemist ja toetab rakkude kaitsmist oksüdatiivse stressi vastu.

B6-vitamiin, mis kuulub toidulisandi koostisosade hulka, aitab kaasa normaalsele energiaainevahetusele, samuti toetab närvisüsteemi õiget toimimist. See on ühend, mis aitab säilitada optimaalset valkude ja glükogeeni metabolismi ning lisaks aitab kaasa õigele punaste vereliblede tootmisele ja mõjutab väsimuse ja kurnatuse vähenemist

15,90 €
Laos

OstroVit Testo Extreme – mitmekülgne toidulisand Apteegitilli seemneekstrakt – ekstrakt aastase taime seemnetest, mis kuulub liblikõieliste sugukonda, pärineb Vahemere piirkonnast ja kasvatatakse praegu paljudes maailma erinevates osades. Taime ürdi sarnaneb ristikule ja apteegitilli seemneid on sadu aastaid kasutatud vürtsina, mis on eriti populaarne näiteks Indias ja Bangladeshis. Kuna apteegitill on vitamiinide, mineraalide ja bioaktiivsete ühendite väärtuslik allikas, kasutatakse taime seemneekstrakti sageli ka toidulisandite koostisosana.

Maka juureekstrakt – ekstrakt Peruu ženšenni nimelisest taime juurest, mis on kapsaliste sugukonda kuuluva juurvilja juurvilja, mis kasvab raskesti ligipääsetavates piirkondades ja kõrgetel aladel. Taim sisaldab arvukalt bioaktiivseid koostisosi ja eristub kõrge toiteväärtuse poolest, olles samas ka superfoodiks peetav.

D-asparagiinhape – DAA – endogeenne aminohape, mis toodetakse peamiselt hüpofüüsi ja hüpotalamuse kaudu. D-asparagiinhapet leidub ka toidus – seda ühendit leidub peamiselt loomsetes toodetes, kuid väikesed kogused ainet esinevad ka sparglis, avokaados või kaerahelbedes.

Tribulus ekstrakt – Tribulus terrestris – ekstrakt aastasest taimest, mis kuulub kõrvenõgesekujuliste sugukonda, kasvab liivastel muldadel. See on roniv põõsas, mis ulatub maksimaalselt 60 cm kõrguseks. Bioloogiliselt aktiivsete ainete rikkuse tõttu on Tribulus terrestris olnud tuhandeid aastaid hinnatud nii traditsioonilises Hiina kui ka India meditsiinis. Tänapäeval kasutatakse taime toidulisandites koostisosana, muu hulgas selle väärtuslike saponiinide kõrge sisalduse tõttu.

Nõgeselehe ekstrakt – ekstrakt taime perekonna nõgeselehtedest, mis kasvab looduslikult Euroopas, Aasias, samuti Põhja-Aafrikas ja Põhja-Ameerikas. See on aastane taim, mis kasvab hea meelega viljakatel muldadel. Väärtuslike koostisosade rikkuse tõttu kasutatakse seda rahvameditsiinis, samuti osana salatitest või toidulisanditest.

Näsiini viljaekstrakt – Serenoa repens – sageli leidub ka ingliskeelse nime näsiini all, palmiperekonda kuuluv taim. See on tüüpiline kliimanööri sagedusega piirkondadele kaguosas, mille esindajad ulatuvad 2–3 meetri kõrgusele. See on taim, mille lehed moodustavad ulatuslikke lehvikuid, ja väikesed õied õitsemise järel muutuvad väikesteks, tumedateks viljadeks, mis eristuvad bioloogiliselt aktiivsete ühendite rikkuse poolest.

Ženšenni juureekstrakt – Araliaceae sugukonda kuuluv taim, mida nimetatakse ka Hiina või tõeliseks ženšenniks. See on looduslikult levinud peamiselt Hiinas ja Koreas ning eristub oma lihavate juurte poolest. See on rikkalik bioloogiliselt aktiivsete ainete poolest, ja taimest saadud peamised ühendid hõlmavad ženšenosiide.

Musta pipra viljaekstrakt – ekstrakt pipra perekonna viljadest, mis on standarditud 95% piperiinile, orgaanilise keemilise ühendi sisaldusele, mis on alkaloid, esindatud musta pipra vilja ülemises kihis.

Magneesium – keemiline element sümboliga Mg. Mineraalkomponent, mida liigitatakse makrotoitaineks. Inimorganismis hoitakse seda peamiselt luudes ja lihastes. Tervisliku toitumise allikateks peetakse täisteratoodete teraviljatooteid, samuti seemneid ja pähkleid.

Tsink – keemiline element sümboliga Zn. See on mineraalkomponent, mis on liigitatud mikrotoitaineks, ja inimorganismis leidub seda peamiselt skeletilihastes ja luudes, väiksemates kogustes ka ajus, kõhunäärmes või maksas. See on aine, mida leidub mitmesugustes toitudes, ja tsingi peamised allikad on punane liha, linnuliha, kuivad kaunviljad, pähklid ja täisteratooted.

B6-vitamiin – püridoksiin – vees lahustuv komponent, mis kuulub B-vitamiinide hulka. Seda ühendit leidub peamiselt täisteratoodete teraviljatoodetes, samuti sisikonnas ja kuivades kaunviljades.

Kasutamine

Võtke päevas 1 portsjon (3 kapslit).

Koostis

Tsitraadiga magneesiumisoolad (magneesium), apteegitilliseemne ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, maka juure ekstrakt (Lepidium meyenii Walp.), D-asparagiinhape (DAA), harilikku maastikku ekstrakt (Tribulus terrestris L.), mille saponiinid on standardiseeritud 90%, nõgese lehe ekstrakt (Urtica dioica), palmettopuu viljaekstrakt (Serenoa repens (W.Bartram) Small), tsinkpikolinaat (tsink), ženšennijuure ekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), mille ginsenosiidid on standardiseeritud 20%, musta pipra viljaekstrakt (Piper nigrum L.), mille piperiini sisaldus on standardiseeritud 95%, püridoksaal 5′-fosfaat (vitamiin B6), paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumisoolad.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, koorikloomi ja kala.

Lisainfo
BrändOstroVit
Pakendi suurus90 tk
SobivusMeestele
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Ostrovit Testo Extreme 90 kapslit