Rene Rofe- pitsist aluspüksid

SKU
751037M

Võrgutavad punase ja musta värvi pitsilised aluspüksid – vürtsitage teie intiimseid hetki

Tundke punase ja musta värvi pitsist stringide võrgutavat külgetõmmet. See peenest pitsist valmistatud julge pesu sütitab kirge ja kutsub mänguliselt avastama. Maksimaalse mugavuse ja atraktiivsuse tagamiseks loodud piludeta disain lisab teie intiimsetele kohtumistele vastupandamatu eelise.

Ideid kasutamiseks:

  • Üllatus kohtingul: kandke liibuva kleidi või teksade all pitsist stringe, et romantilise õhtusöögi ajal põnevust tekitada.
  • Sensuaalne massaaž: lisage oma sensuaalsele massaažiseansile stringid. Teie partnerile meeldib üllatus ja põnevus, mida see teie intiimsetesse hetkedesse toob.
  • Rollimänguseiklused: kasutage neid rollimängu stsenaariumis, et lisada oma magamistoaseiklustele vürtsi ja põnevust.
  • Gift of Seduction: üllatage oma partnerit kingituseks selle provokatiivse pesuga, väljendades oma soovi ja kirge mängulisel ja seikluslikul viisil.
  • Buduaari fotosessioon: korraldage buduaari fotosessioon ja kandke pitsist aluspükse, et teha vapustavaid ja sensuaalseid fotosid, mis annavad edasi teie võlu ja enesekindlust.
  • Erilised sündmused: kandke neid aluspükse riiete all erilistel puhkudel, näiteks tähtpäevadel või sünnipäevadel, lisades pidustusse üllatuse ja ootusärevuse.

Laiendage oma pesukollektsiooni ja süütage nende seksikate aluspükstega ihalekid.

7,45 € Tavahind 14,90 €
Laos
Lisainfo
BrändRene Rofe
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Rene Rofe- pitsist aluspüksid
Rohkem Rene Rofe toodet