SPANISH FLY MAASIKAMAITSELINE ARMUTILGAD - 15 ML

SKU
115000083

Tutvustame Spanish Drops Strawberry Dreams – 15 ml, teie värav sensuaalse naudingu maailma. Suurendage oma intiimseid kogemusi selle suurepärase valemiga, mis on loodud teie magamistoaseiklustele põnevust lisama. Need hoole ja täpsusega valmistatud tilgad tõotavad teie meeli ärritada ja äratada teie soovid, muutes iga hetke teie partneriga unustamatuks.

Põhilised Omadused:

  • Vastupandamatu maitse: nautige iga tilgaga maasikate hõrgutavat maitset, lisades oma intiimsetele kohtumistele magusa ja puuviljase vimka.
  • Täiustatud aistingud: kogege kõrgendatud erutust ja intensiivsemat naudingut, kuna need tilgad toimivad oma maagiliselt, sütitades kirge nagu ei kunagi varem.
  • Lihtne kasutada: lisage lihtsalt paar tilka oma lemmikjoogile või otse nahale, et tekitada põnevust ja erutust.
  • Mitmekülgne: olenemata sellest, kas vürtsitate oma armuelu oma partneriga või avastate soolonaudingut, sobivad need tilgad suurepäraselt kõigi teie intiimsete vajaduste jaoks.
  • Diskreetne pakend: pakendatud mugavasse 15 ml pudelisse, on need tilgad diskreetsed ja reisisõbralikud, võimaldades teil nautida naudingut kõikjal, kuhu lähete.

Kuidas kasutada:

Lisage 5–7 tilka ükskõik millisele teie valitud joogile, nagu vesi, mahl või vein, ja nautige ahvatlevat maitset.
Intensiivsema elamuse saamiseks tilgutage 3-5 tilka otse keele alla ja laske maagial avalduda.
Katsetage annusega, et leida oma täiuslik erutuse ja naudingu tase.
Avastage oma partneriga uusi intiimsuse valdkondi või nautige eneseavastamise hetki.


Muutke oma intiimseid hetki Hispaania Drops Strawberry Dreamsiga – 15 ml ja avage kire, põnevuse ja sensuaalse naudingu maailm. Tellige kohe ja asuge reisile, et avastada ülimat naudingut.

10,90 €
Laos
Lisainfo
BrändCobeco
Write Your Own Review
Arvustatav toode:SPANISH FLY MAASIKAMAITSELINE ARMUTILGAD - 15 ML
Rohkem Cobeco toodet