Bathmate HydroMax X30- peenise pump

SKU
HM-30-AB

Laske oma sensuaalne põnevus lahti Bathmate Hydromax X30 peenisepumbaga!

Luba endale soodsaid erootilisi naudinguid Bathmate Hydromax X30 peenisepumbaga! Avastage selle uuendusliku seadmega loovuse ja lõputu meelelahutuse maailm. Vaid 297 g kaaluv ja 25,4 cm maksimaalse pikkusega pump avab ukse põnevale elamusele magamistoas. Pehme, eemaldatav ja mugav padi istub hästi, luues vaakumiefekti, mida toidab soe vesi, stimuleerides vereringet ja parandades verevoolu kõigis peenise ja vaagnapiirkonna kudedes. Täitke pump hõlpsalt Super Flow sulgventiilisüsteemiga, mis on mõeldud ühe käega duši juhtimiseks. Kasutage paremat haaret ja juhtimist meeter- ja tolliskaalade ning tekstureeritud vaakumtoru abil. Olge tunnistajaks muljetavaldavale ümbermõõdu suurenemisele tänu suurenenud lõõtsa suurusele ja vähendatud mähistele.

Sukelduge erootilise naudingu maailma Bathmate Hydromax X30 peenisepumbaga! See pump, mis on loodud teie kujutlusvõime sütitamiseks ja teie soovide rahuldamiseks, on teie värav unustamatu sensuaalse kogemuse poole.

Eelised:

  • Taskukohane nauding: nautige sensuaalset stimulatsiooni peenisepumbaga Hydromax X30 Bathmate X30.
  • Sensuaalne põnevus: tõstke oma intiimseid hetki kõrgendatud aistingute ja erootilise stimulatsiooniga, viies oma naudingu uutesse kõrgustesse.
  • Loominguline uurimine: avastage loominguliste võimaluste maailm, katsetades erinevaid võimalusi oma pumba kasutamiseks maksimaalse naudingu ja rahulolu saavutamiseks.
  • Lõputu lõbu: hoidke oma kirge elus, pakkudes lõputuid võimalusi lõbutsemiseks ja põnevuse nautimiseks, uute fantaasiate avastamiseks ja spontaansete naudingute nautimiseks.
  • Kerge disain: kogege mugavust ja mugavust pumba kerge disainiga, mis muudab selle kasutamise ja transportimise kõikjal hõlpsaks.

Lase oma fantaasial lennata ja avasta naudingud, mis sind täna ees ootavad!

49,90 €
Laos
Lisainfo
BrändBathmate
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Bathmate HydroMax X30- peenise pump
Rohkem Bathmate toodet