Wicked Anti-bakterialne Vahutav Mängupuhastaja 240 ml

SKU
251637

Mänguaeg võib määrduda, kuid teie mänguasjad peaksid alati olema puhtad. Foam 'n Fresh on tervislikum alternatiiv igapäevasele seebile ja veele. Antibakteriaalne, tridosaani- ja alkoholivaba, seda euper-jõulist vahtu on täiustatud oliivilehe, tüümiani ja lavendli ekstraktidega, muutes selle ohutuks kõikidele mänguasjade materjalidele, kuid samas on see mikroobidele ohtlik. Kasutage iga kord, kui on mänguasjaaeg, et puhastada, värskendada ja kaitsta oma intiimseid investeeringuid. See nahale ohutu puhastusvahend peab olema iga mänguasjakasti jaoks.

Ohutu kõigile mänguasjamaterjalidele
Antibakteriaalne
Triklosaanivaba
Lõhnavaba
Parabeenivaba
Alkoholivaba

Soodushind 8,99 € Tavahind 17,99 €
Laos

Kasutamine: kandke vaht otse mänguasjale. Sile vaht kogu pinna katmiseks. Laske 10–15 sekundit vahutada, et eemaldada kahjulikud mikroobid ja bakterid. Enne ladustamist loputage sooja veega ja kuivatage täielikult.

Koostis: Toimeained: bensalkooniumkloriid (0,10%). Teised koostisained: vesi, naatrium-C14-16 olefiinsulfonaat, dinaatriumlauroamfodiatsetaat, naatriumtridetseetsulfaat, kokamidopropüülbetain, propüleenglükool, lavandula angustifolia (lavendli) lilleekstrakt, metsikõli (Mettric) lehtede ekstrakt, tüümipuu A, tsiidum, tsiidum V, tüümikas, üülkloroisotiasolinoon, metüülisotiasonlinoon.

Lisainfo
BrändWicked
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Wicked Anti-bakterialne Vahutav Mängupuhastaja 240 ml