Suzie Carina- realistlik täispuhutav nukk

SKU
510718

Kogege ülimat naudingut ja rahulolu täispuhutava seksnukuga, millel on vapustav 3D nägu ja elutruud omadused. See nukk, mis on mõeldud täiskasvanutele, kes otsivad midagi uut, ja paaridele, kes soovivad oma suhet vürtsitada, pakub realistlikku ja kaasahaaravat kogemust, mida pole keegi teine.

See kaunitar võlub oma pikkade pruunide juuste ning täielikult vormitud käte ja jalgadega, mis sobivad ideaalselt sensuaalseteks paitusteks ja intiimseteks hetkedeks. Eemaldataval masturbaatoril, mis on valmistatud realistlikust Cyberskinist, on nii vagiina kui ka päraku auk elutruu kohtumise jaoks. Lisaks lisab kaasas olev vibrokuul võimsa stimulatsiooni veelgi intensiivsemaks kogemuseks.

95 cm täispikkusega (istuv) seksnukk on valmistatud vastupidavast PVC- ja TPR- materjalidest, et tagada pikaajaline nauding. Pakendis on talkipulber hoolduseks, jalapump lihtsaks täispuhumiseks ja vibrakuul, mis lisab põnevust. Pange tähele, patareid (2 x AA) ei kuulu komplekti.

Kasutusideed/kasutajad midagi uut otsivatele täiskasvanutele:

  • Üksikuurimine: täitke oma sügavaimad soovid ja fantaasiad selle elutruu seksinukuga, pakkudes soolomängu jaoks realistlikku ja kaasahaaravat kogemust.
  • Paarimäng: suurendage oma suhetes intiimsust ja põnevust, lisades selle seksnuku oma magamistoa tegevustesse, uurides koos uusi aistinguid ja naudinguid.
  • Erinevaid naudinguid: katsetage selle mitmekülgse seksinukuga erinevaid asendeid ja stsenaariume, avastades uusi viise naudingu ja rahulolu kogemiseks.

Nautige oma fantaasiaid ja avastage meie täispuhutava seksnukuga uusi naudingute kõrgusi. Ostke kohe ja viige oma soovid ellu.

179,00 €
Laos
Lisainfo
BrändNMC
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Suzie Carina- realistlik täispuhutav nukk
Rohkem NMC toodet