Carmen Luvana Doll- vibreeriv täispuhutav seksnukk

SKU
516163

Kogege oma ülimat fantaasiat TLC Carmen Luvana Cyberskin vibreeriva täispuhutava seksnukuga, mis on lämbe superstaari Carmen Luvana elusuuruses koopia. See nukk, mis on mõeldud täiskasvanutele, kes otsivad uut põnevust, ja keskealistele paaridele, kes soovivad oma suhetele põnevust lisada, pakub realistlikku ja põnevat kogemust, mida pole keegi teine.

Kogege Carmen Luvana aistinguid selle elutruu koopiaga, millel on Carmeni enda osadest kujundatud Cyberskini vagiina ja pärak. See realistlike juuste, näo ja rindadega nukk äratab teie fantaasiad ellu. Pööratavat, eemaldatavat tupe ja tagumiku masturbaatorit saab mitmekülgsuse ja mugavuse huvides kasutada üksi või koos nukuga.

Suurendage oma naudingut kaasasoleva vibreeriva kuuliga, pakkudes võimsat mitmekiiruselist vibratsiooni, mis lisab naudingut. See ftalaadivabadest materjalidest valmistatud nukk seab esikohale turvalisuse ja naudingu. Pange tähele, et vibraatori tööks on vaja 2 AA patareid (ei kuulu komplekti).

See 157 cm pikkune nukk rahuldab kindlasti teie soovid. Selle uskumatu koopiaga äratage oma fantaasiad ellu ja kogege Carmen Luvana põnevust.

Ideid kasutamiseks -

  • Üksinda uurimine: uusi kogemusi otsivad täiskasvanud saavad TLC Carmen Luvana kübernahast vibreerivat täispuhutavat seksinukku kasutada soolomänguks, võimaldades neil turvaliselt ja konsensuslikult oma fantaasiaid nautida ja uusi aistinguid avastada.
  • Paaride mäng: Keskealised paarid, kes soovivad oma suhtele põnevust lisada, võivad oma intiimsetesse tegevustesse lisada seksnuku. Nad saavad seda koos kasutada, et uurida uusi positsioone, fantaasiaid ja rollimängude stsenaariume, tugevdades nende sidet ja sütitades magamistoas kirge uuesti.
  • Fantaasiate täitumine: seksnuku realistlikud omadused ja realistlik tunne võivad aidata inimestel ja paaridel oma sügavaimaid fantaasiaid realiseerida. Olenemata sellest, kas lähete intiimseks mõne kuulsusega sarnase välimusega või uurite uusi erootilisi stsenaariume, on nukk turvalise ja põneva viisi oma fantaasiatele lubamiseks.
  • Suhtlemine ja ühendus: Seksnuku kasutamine uurimisvahendina võib hõlbustada avatud suhtlust partnerite vahel. Paarid saavad arutada soove, piire ja eelistusi, tugevdades oma sidet ja süvendades oma sidet, kui nad leiavad koos uusi seksuaalseid kogemusi.
  • Mitmekesisus ja uudsus: seksnuku magamistuppa paigutamine võib lisada seksuaalsele kogemusele vaheldust ja uudsust, hoides ära rutiini ja igavuse. Millegi uue proovimine võib taas sütitada põnevust ja kirge, mis toob kaasa rahuldustpakkuvama ja rahuldustpakkuvama seksuaalelu mõlema partneri jaoks.

Avastage TLC Carmen Luvana kübernahast vibreeriva täispuhutava seksnukuga uusi naudingu ja intiimsuse valdkondi. Ostke kohe ja viige oma erootiline kogemus uutesse kõrgustesse.

179,50 €
Laos
Lisainfo
BrändMuu brand
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Carmen Luvana Doll- vibreeriv täispuhutav seksnukk
Rohkem Muu brand toodet