Jalarauad lühikese ühendusrihmaga

SKU
MW-X4130-ankle

Punased või mustad kiirkinnitusega pandlaga pahkluu- ja randmeköidikud võivad BDSM-is pakkuda palju erinevaid põnevaid võimalusi. Siin on mõned näited, mida saate proovida.

Köitmine: kiirkinnitusega pandlaga pahkluu- ja randmeköidikud võivad hästi sidumisseadmetena töötada. Saate siduda oma partneri käed ja jalad kokku või kinnitada köidikud voodi või muu mööbli külge. See võib aidata suurendada partneri alistumist ja anda domineerivale partnerile BDSM-mängus rohkem võimu.

Kiusamine: kiusamisvahendina võite kasutada kette. Näiteks võite kinnitada pahkluu ja randme köidikud oma partneri kätele ja jalgadele ning kasutada neid oma partneri liigutuste juhtimiseks või vihjete andmiseks, mida soovite järgmisena teha.

Domineerimine: kiirlukkudega pahkluu- ja randmeköidikud võivad aidata domineerival partneril BDSM-mängus kontrolli üle võtta. Kettide abil saate oma partneri liigutusi kontrollida või partnerit teatud asenditesse sundida. See võib aidata luua BDSM-mängus domineerivat suhet.

Silmade katmine: Võite kasutada pahkluu ja randme köidikuid koos silmasidemega. Silmalapi kasutamine võib aidata partneri alistumist suurendada ja anda domineerivale partnerile BDSM-mängus rohkem võimu.

Uue kogemuse loomine: pahkluu- ja randmeköidikud võivad anda BDSM-mängule uusi kogemusi ja tundeid. Näiteks kui teie partner kõnnib ringi, kandes pahkluu ja randme köidikuid, võib ta tunda end alistuma ja alla andununa.

Siiski on oluline meeles pidada, et BDSM nõuab alati vabatahtlikkust, austust ja turvalisust. Enne kui hakkate BDSM-klippides kasutama punaseid või musti kiirlukkudega pahkluu- ja randmeköidikuid, veenduge, et olete oma partneriga kõik selgelt läbi arutanud ning seadnud paika selged piirid ja ohutud sõnad.

9,03 € Tavahind 12,90 €
Laos

Mart: Kunstnahk 
Pahkluu suurus: 27 * 4 cm

Lisainfo
BrändHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Jalarauad lühikese ühendusrihmaga
Rohkem Hotlips - Sex toys toodet