KLIITORISTIMULAATOR SATISFYER SUPERNOVA

SKU
4009728

Satisfyer Supernova stimuleerib teie kliitorit sensuaalsete survelainetega ja teie G-punkti võimsa vibratsiooniga. Selle korpus on paindlik, mis muudab selle teie anatoomiaga kohanemiseks ja pakub teile täiuslikku stimulatsiooni. Sellel on kaks võimsat mootorit, mida saab iseseisvalt juhtida, 10 vibratsiooniprogrammi ja 11 intensiivsusega, mis pakuvad teile lugematuid kombinatsioonivõimalusi mitmekesise naudingu jaoks.

See vibraator kohandub iga kehakujuga ja pakub teile ainulaadset naudingut. Kui elegantselt kumer käepide stimuleerib oma vibratsiooniga sinu G-punkti, siis väljast tulevad rõhulained tagavad intensiivse kliitori stimulatsiooni.

Tänu silikoonist Flex tehnoloogiale ja selle sees asuvale liigendketile saate Satisfyer Supernovat hõlpsalt reguleerida, et rõhulaine kliitori imeja jõuaks ideaalselt teie kuumima punktini ja edastaks oma vibratsiooni erilise intensiivsusega. Lisaks on käepide piisavalt lai, et te ei kaotaks haaret.

Satisfyer Supernova on valmistatud meditsiinilisest silikoonist, nii et see hellitab teie erogeenseid tsoone nii seest kui väljast. Tänu IPX7 veekindlale viimistlusele saab seda kasutada ka duši all või vannis, nii et saate nautida ka siis, kui asjad saavad märjaks.

Pärast kasutamist saate vibraatorit kergesti puhastada sooja vee ja mänguasjade puhastusvahendiga. Lisaks tagab kaasasolev USB-laadimiskaabel, et vibraator on koheselt valmis kirglikeks naudinguhetkedeks, kui seda vajate.

Koos sobiva libestiga nagu Nr1Lube on libisemine väga muljetavaldav ja tundub nagu päris seks.

49,90 €
Laos

Materjal: Silikoon
Omadused:
Veekindel
USB toide
Stimuleerib kliitorit ja G-punkti
Kiirused: 11 kiirust
Olulist teavet: Konfidentsiaalne saatmine
Värv: Erkroosa

Lisainfo
BrändSatisfyer
VärvRoosa
Write Your Own Review
Arvustatav toode:KLIITORISTIMULAATOR SATISFYER SUPERNOVA
Rohkem Satisfyer toodet