Kuidas veeta sõbrapäev romantiliselt kodus?

Kuidas veeta sõbrapäev romantiliselt kodus?
9. veebruar 2022
Kuidas veeta sõbrapäev romantiliselt kodus?

Juba enne seda, kui karantiinis olemine oli tavapärane, eelistasid paljud inimesed tähistada valentinipäeva kodus, et vältida "pühade" sagimist ja sebimist. Kuna armastatud iga-aastane püha on tulemas, on viimane aeg hakata planeerima oma pidulikku õhtut,, olgu see siis sõpradega või inimesega, ked väga armastad.

1. Riieta ennast spetsiaalselt õhtu jaoks ;)


Kõigepealt: Ära ilmu kohale korvpallipükstes. Teiseks ei pea sa kandma värskelt pressitud ülikonda ja kingi, vaid käi läbi oma täielik hooldusrutiin ja pane juustele veidi toodet, selga viisakad riided ja kõik muu, mis kuulub eriliseks õhtuks ettevalmistamise juurde. Tuletage oma partnerile meelde, milline näeb välja "kuum" versioon teist. See on flirt ja sõbrapäev ongi flirt. Pane peale veidi parfüümi.

Luxury Lingerie & Elegant Designer Lingerie | OLEANDA.COM

2. Massaaži kohting

Looge meeleolu sensuaalse massaažiga ja kostitage oma kaaslast imelise ööga. Sensuaalse massaaži tegemisel peab keskkond olema rahulik ja mugav teile mõlemale. Isegi kui te olete oma oskustes veidi ebakindel, on õhkkond äärmiselt oluline. Pehme valgustus loob võrgutava ja intrigeeriva tunde. Kaunistage koht roosi kroonlehtedega, asetage maha puhas lina või rätikud (massaažiõlide kasutamine võib tekitada segadust) ja taustaks mängigu pehme, rahustav muusika (kui vajate ideid, googeldage "ambient noise"). Võite kasutada ka silmaklappe, et blokeerida muid mõtteid. Vannid on alati hea viis õhtu alustamiseks. Laske oma kaaslasel lõõgastuda, samal ajal kui te massaažiks valmistute. See aitab ka lihaseid soojendada ja lõdvestada, enne kui alustate.

Luxury Erotic Massage | High-Class Erotic Massage | Top Companions

3. Sõbrapäeva seksikate pooside eksperiment

Googeldage enne õhtu algust välja umbes 20 huvitavat poosi, mida võiks proovida ja mis tekitavad samalajal nii põnevust kui ka lähedustunnet. Lõigake välja kõik poosid ja murdke kokku nii, et te neid ei näeks. Alustage mingi vahva mänguga, mis ei kestaks väga kaua ja iga mängu võitja peab pimesi võtma ühe poosi. Kõrvale ei tohi hiilida ja poosi peab vähemalt korraks katsetama. See on lõbus ja annab teile kui paarile uusi kogemusi.

Couples are going wild for the new 'Table Top' sex position - RSVP Live

4. Ulakas mäng "2 minutit taevas"

Tuntud mäng 7 minutit taevas on üks parimaid mänge, mida oma kallimaga mängida! Magamistoa rutiini muutmine suhtes ei pea olema raske! Tegelikult võtab see lihtne idee vaid mõned minutid, kuid see on täiesti taevalik! Kui otsid oma kaaslasega mängimiseks intiimset mängu, mis lisab just õiget vürtsi, võib see olla just see, mis sobib sulle! Kuidas seda mängida? Kirjutage paberile üles 6 riideeset ja nummerda need ära. Kaaslane veeretab täringut ja silmade arv, mis ta saab tähendab seda riideeset paberil, mille sina pead eemaldama. Nüüd korrake sama aga vastupidi, siis pange timer 2 minutit ja te peate väga kirglikult amelema ja katsuma kuid ei tohi rohkem riideid eemaldada. Jätkake mängu.

Erotic massage for couples - feel new and exciting intimacy