Kas see on OK, kui ma ei taha oma partneriga seksida?

Kas see on OK, kui ma ei taha oma partneriga seksida?
20. juuli 2022
Kas see on OK, kui ma ei taha oma partneriga seksida?

Ärge sattuge paanikasse, kui te ei soovi oma partneriga praegu seksida.

 

Igaüks, kes on kunagi olnud pikaajalises suhtes, võib ilmselt kinnitada seda kuldset tõde seksi kohta: olenemata sellest, kui suurepärane see suhte alguses oli, asjad tavaliselt aeglustuvad. Sageli väljendub see soovi erinevusena – üks partner tahab seda teha, teine ​​aga mitte. Tihti oleme olukorras, kus mõlemal on iha kadunud ja seks on muutunud nii rutiiniks, et seda tehakse "altpoolt" kord nädalas või harvem.

Olete ilmselt lugenud palju seksinõuannete blogisid, mis ütlevad teile, mida edasi teha: leidke viis, kuidas säde tagasi saada, olgu selleks siis rutiini muutmine või seks, mida te tegelikult ei taha või ei leia muidu. viis oma seksuaalelu taaselustamiseks.

Aga kas me saame rääkida sellest, kuidas on täiesti OK, kui ei taha mõnda aega seksida?

Või kuidas me seda positiivselt sõnastame, et soovid on kadunud?

Mõnikord soovite seksist puhata, isegi kui olete abielus või käite kellegagi, keda armastate.

Miks sa seksi ei taha?

Allpool on toodud mõned põhjused, miks inimesed ei pruugi soovida oma partneriga seksida, ja paljusid neist ei peeta tavaliselt vastumeelsuse põhjuseks:

-Stress, tööga seotud, tulemuslikkusega seotud, suhtega seotud.

-Unepuudus või une katkemine, kui sügava une staadiumisse ei jõuta.

-Laste saamine või uus laps.

-Teatud haigused ja ravimite kasutamine.

-Hormonaalsed kõikumised.

-Depressioon või ärevus.

-Inetu keha, ülekaal, lõtvunud nahk, must aluspesu.

-Frustratsioon või pahameel oma partneri suhtes.

-Vähene suhtlemine, kumbki ei saa kodus seda, millest unistavad.

-Igavus või rahulolematus seksiga, "alati sama asend ja sama muster"

-Partneri vastumeelsus libesti või seksimänguasjade kasutamise vastu.

-Partneri vastumeelsus seksikalt riietuda.

Mida teha, kui sa ei soovi oma partneriga seksida:

1. Rääkige oma partnerile otse, mida te tunnete, nii seksis kui ka muul viisil.

Kui tead, et sa pole just nendel päevadel seda tungi tundnud, on oluline hetkeks peatuda ja oma partneriga toimuvast rääkida. oma peas ja südames. See soovide erinevus ei ole sina vs tema probleem; te olete samal lehel ja saate selle lihtsalt rääkides lahendada.

"Öelge oma partnerile, et soovite millestki olulisest rääkida." Samal ajal veenduge, et te mõlemad tunneksite end rahulikult ja avatud. Ütle oma partnerile, et armastad teda, kuid hetkel oled paljudest asjadest väsinud ega suuda seksile keskenduda. Küsige, kuidas ta sellesse suhtub ja vaadake koos, kas rahustav paus oleks asjakohane või saaks probleemi kuidagi teisiti lahendada?

2. Püsi lähedane ja näita kiindumust muul viisil.

Pole tähtis, kui pikk on teie seksipaus, leidke kindlasti viise, kuidas kompenseerida füüsilise intiimsuse puudumist, mis on sageli sügavama ühenduse, mängu, kiindumuse ja jagatud rõõmu katalüsaatoriks. On palju viise, kuidas olla sensuaalne ilma seksita ja aja jooksul võib see aidata teil seksiiha tagasi tuua.

Samuti on oluline, et keegi, kes soovib rohkem seksi, toetaks oma partnerit madalama libiidoga kogu selle teekonna vältel. Tunne, et armastus ja hellus võivad ise tekitada suhtes lähedust.

3. Suhtle oma tunnetega uudishimu, mitte süütundega.

Võtke aega, et mõelda, kuidas te seksi suhtes tunnete ja mis võib takistada teid oma partneriga seksi nautimast. Mõistes paremini, miks te ei soovi seksida, saate teie ja teie partner luua teie mõlema jaoks seksuaalselt stimuleerivama keskkonna, mida iganes see ka ei tähendaks.

See võib olla rohkem aega ilma lasteta, vaheldumisi mõlema fetiši täitmine või oma seksuaalsete huvide uurimine, rohkem puhkusepäevade või tööpäevade kasutamine seksile keskendumiseks, et te ei oleks kogu aeg stressis töö pärast, tegelemine pikkade suhteprobleemidega, mis on teid hoidnud. ära.

Seks peaks olema midagi, millest unistate (salaja), sest see on hea tunne ja teeb teid õnnelikuks ning naudite oma partneriga suhtlemist. Mis teeks seksivõimaluse sinu jaoks lõbusaks?

4. Ole endaga kannatlik.

Kui seks on vähemalt ühe jaoks teist oluline, ei saa te tõenäoliselt igavesti jätkata, ilma et oleksite kunagi enam seksinud. Kui kaua võib paar ilma seksita olla?

Samuti pidage meeles, et pange end oma partneri positsiooni ja tunnetage, kui kaua te ise olite nõus ootama? Kuidas sellega toime tulla, kui partner läheb oma seksinälga mujale rahuldama? Kas saate andestada ja kas see võib viia selleni, et teie partner leiab, et tema elu on nauditavam ja lõbusam kusagil mujal, kus saab seksi nautida ja sellest rääkida?



Vahepeal pidage meeles, et teil pole midagi viga, kui palute vajutada oma seksuaalelu pausi nuppu. Samuti ei kiirusta te kohe midagi muutma. Kui vajate pausi, looge see endale. Tõeline armastus saab aru ja jaksab oodata.

Kommentaarid
Leave your comment
Your email address will not be published
Jekaterina
28. detsember 2022
ÄITAH POSTI EEST !