Klassikaline peenisepump

SKU
PMP001

Kliinilised uuringud on tõestanud, et vaakum-erektsiooniseadmed tekitavad kohese ja tugevama erektsiooni, põhjustavad ajutist kerget laienemist ja võivad suurendada peenise püsivat suurenemist. Ameerika Uroloogide Assotsiatsiooni andmetel võivad need seadmed olla kasulikud ka juhtudel, kui 5. tüüpi fosfodiesteraasi ravimid nagu Viagra pole aidanud! Arstid peavad peenisepumpa ohutuks, tõhusaks ja säästlikuks erektsioonihäirete raviks ning väidavad, et nende seadmete jätkuv kasutamine toob kaasa püsiva peenise suurenemise. Muud eelised PUMPEDi valimisel hõlmavad ejakulatsiooni edasilükkamist, seksuaalse isu suurendamist, testosterooni tootmise suurendamist, pikema ja kindlama erektsiooni säilitamist ning peenise kudede säilitamist pärast eesnäärmeoperatsiooni. PUMPATA koheste tulemuste saavutamiseks!

23 cm tünni üldpikkusega ja 6 cm läbimõõduga kõrge kvaliteediga pump annab teile mõlemas suunas palju kasvuruumi! Vooliku kogupikkus on 25cm ja pistikhülss on valmistatud siledast silikoonist. Kasutage PUMPED tooteid ja olge iga kord üllatunud, kui suureks võite saada! Valikus on läbipaistev valik ja veel kolm erinevat värvi – sinine, punane ja must. Selle valikuga on kaasas käepärane käsipump ja teie mugavuse tagamiseks kiirvabastusklapp!

HOIATUS: Enne vaakumpumba või paigaldusrõnga mudeli kasutamist lugege kasutusjuhendit. Lõpetage kohe seadme kasutamine, kui tunnete valu või ebamugavustunnet.

21,90 € Tavahind 41,90 €
Laos

Mõõdud: 20,5 x 6 x 6 cm
Läbimõõt: 6 cm
Siseäbimõõt: 5,5 cm
Materjal: ABS ja silikoon

Lisainfo
BrändPumped
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Klassikaline peenisepump
Rohkem Pumped toodet