Rõhumõõturiga Elite peenisepump

SKU
PMP045

Silindri kogupikkusega 23 cm (9") ja siseläbimõõduga 5,5 cm (2,17") annab see kvaliteetne pump teile palju võimalusi mõlemas suunas kasvamiseks! Vooliku kogupikkus on 25 cm (10") ja sisestushülss on valmistatud siledast silikoonist. Üllata ennast, kui suureks võite saada! Selle variandiga on kaasas plastikust püstoli käepidemega pump, silinder mõõturiga ja kiirkinnitus ventiil teie mugavuse tagamiseks.

Kliinilised uuringud on tõestanud, et vaakum-erektsiooniseadmed tagavad koheselt raskema erektsiooni, põhjustavad ajutist lõtvunud laienemist ja võivad suurendada peenise püsivat suurenemist. Ameerika Uroloogide Assotsiatsiooni andmetel võivad need seadmed olla kasulikud ka juhtudel, kui sellised PDE5 ravimid nagu Viagra on ebaõnnestunud! Arstid peavad peenisepumpa ohutuks, tõhusaks ja kulutõhusaks erektsioonihäirete raviks ning väidavad, et nende seadmete pikaajaline kasutamine suurendab peenise suurust püsivalt. PUMPED-i valiku eelisteks on muuhulgas ejakulatsiooni hilinemine, seksuaalse isu paranemine, testosterooni taseme tõstmine, pikema ja raskema erektsiooni säilitamine ning peenise kudede toetamine pärast eesnäärmeoperatsiooni. PUMPATA, koheste tulemuste saavutamiseks!

HOIATUS. Palun lugege toote kasutusjuhendit enne mis tahes tüüpi vaakumpumba või konstriktsioonirõnga kasutamist. Lõpetage seadmete kasutamine kohe, kui tunnete valu või ebamugavustunnet.

54,90 €
Laos
Lisainfo
BrändPumped
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Rõhumõõturiga Elite peenisepump
Rohkem Pumped toodet